2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 197 پست
این آدما مریضی روحی دارن که تو بچگی ننه و باباشون اینارو زدن سعی کن نزار بزنی پس فردا بچه ات هم یاد ...

اره مریضی دیوونه روانیه گاهی میگم دو قطبیه از کارش پشیمون میشه که بچه زده ولی با من قهر که چرا نزاشتی بزنم حقت بود زدمت😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرمن بچمونمیزنه ولی کاش میزدولی بارفتاراش ناراحتش نمیکردحس عذاب وجدان دارم ک نمیتونم کاری برای بچم بکنم زیادی بهش گیرمیده اذیت میشم دیشب خیلی بهش گیردادومن الان ازشدت ناراحتی خوابم نمیبره

به نظرم به بزرگترت بگو. یا هم برین مشاور حتما. اون دست خودش نیست کتک می‌زنه. باید دارو درمانی رو شروع کنه. و مشاور قشنگ باهاش حرف بزنه. بچه گناه داره مثل خودش میشه ها

چه عوضیه این یاروبرا چی اعتراض نمیکنین😕پدرشو در میارنبخدا من میدیدم یه دست کتک مفصل میزدم بهش مردک ...

کجا اعتراض کنم خانوادم که اصلا پشتم نیستن بفهمن بچه رو میزنن میان دعواش میکنم ولی بازم باید با همین روانی زندگی کنم میترسم بدتر بشه بعدش با حرفاشون منو دیوونه میکنن گفتیم باهاش ازدواج نکن کتکت میزنه آدم نیست

از کجا پیداش کنم اینجا نداریم بهزیستی یعنی اصلا نمیشناسم

شماره بهزیستی شهرتو از گوگل بگیر زنگ بزن مشکلتو بگو اونا مددکار دارن میان کمکت میکنن

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر