2777
2789

یبار یه طلا فروشه میگفت نخرین ارزش نداره موقی فروش

ولی دخترخالم خیلی سال پیشا میخرید بعد میفروخت چیز خوب میخرید چیکار کنم؟ برم تو فکرش جم کنم یا نکنم

💍♥️

اره خوبع منم میگیرم 

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدی میگیری

دیگه بستگی ب پولم داره ... 

همه جوره 

هر چی بمونه برام میرم میدم پارسیان میگیرم 

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤

از نظر من ارزش نداره تقلبی ک به شدت زیاده 

من ۳ سال پیش چندتا خریدم ۱۶۰۰ امسال فروختم ۲۱۰۰ یعنی رشد خیلی کمی داره تازه طلا فروش برنمیداشت میگفت تقلبی گفتم از خودت خریدم دیگ مجبور شد برداره 

همه همینن پارسیان رو خود طلا فروش ها قبول ندارن آشنا طلا فروش زیاد دارم

من اصن نمی‌خرم سکه 

فقط،یکی گرفتم اونم پشیمونم 

میترسم ببرم کم برداره

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️