2777
2789
عنوان

میاید راهکار بدید زندگیم داره از هم میپاشه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 42 پست
چجوری شده؟زندگیم سرده سرد رابطه ب هیچ وجه حرف زدن و معاشرت ب هیچ وجه رسیدگی ب بچه ها اصلا هیچ جا باه ...

وای شوهر منم همینه

یه سوال میتونم بپرسم

مشکل نقوظ هم ربطی به شراب داره دزستع چون گفتی رابطه و سردی

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
خدا خودش هر چی زودتر بهت آرامش و سلامتی و خوشبختی بده توی این شب برات از ته دلم دعا میکنم خدا به زند ...

مرسی عزیزم تروخدا برام دعا کن نابود شدم من مطمئنم مشکل قلبی پیدا کردم میترسم برم دکتر

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم تروخدا برام دعا کن نابود شدم من مطمئنم مشکل قلبی پیدا کردم میترسم برم دکتر

قربونت منم برا حال خودت بیشتر نگران شدم سعی کن از این به بعد هر طور شده یه راهی برای حفظ آرامشت پیدا کنی وگرنه دور از جونت خدای نکرده هزار تا مشکل و عارضه و ناراحتی پیدا می‌کنی عزیزم چون حالت رو درک کردم با تمام وجودم از ته دلم برات دعا کردم هر چی زودتر گره از کارت باز بشه به حق حضرت زینب 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

اره برا من که تو این چنسال موقع مستی نتونسته کاری بکنه

وایییی اره من به هر کی میکم باورش نمیشه شوهر تو کپپپ شوهر منه

تو مستی نمیتونه الان تازگیا هم حس میکنم تو حالت عادیشم تاثیر میذارع

قربونت منم برا حال خودت بیشتر نگران شدم سعی کن از این به بعد هر طور شده یه راهی برای حفظ آرامشت پیدا ...

قربونت برم مرسی😔

وایییی اره من به هر کی میکم باورش نمیشه شوهر تو کپپپ شوهر منهتو مستی نمیتونه الان تازگیا هم حس میکنم ...

اره کم کم سرد میشن 

شوهرمن قبل از اینکه گرفتار این موضوع بشه هرشب رابطه میخواست چپ و راست میرفتم رابطه میخواست بعدش تو مستی چنبار جوگیر میشد ولی نمیتونست مثلا یکی دوساعت ادامه میدادیم ولی آخرش نتیجه ی نداشتو میگرفت میخوابید الان دیگه کلا حرف رابطه رو ماهی یبار میزنه حتا اگر حالت عادی هم باشه 

خب حتما کمرشون شل میشه بالکل

اره کم کم سرد میشن شوهرمن قبل از اینکه گرفتار این موضوع بشه هرشب رابطه میخواست چپ و راست میرفتم رابط ...

وایییی😔شوهر منم داره اینطوری میشه دقیقا میفهمم چی میگی

وایییی😔شوهر منم داره اینطوری میشه دقیقا میفهمم چی میگی

خوبه تو بچه نداری فوقش تنهاش میزاری تا درست بشه من چی هر چی رفتارو حرف بد ازش میبینم مجبورم بگذرمو ادامه بدم با دوتا بچه

خوبه تو بچه نداری فوقش تنهاش میزاری تا درست بشه من چی هر چی رفتارو حرف بد ازش میبینم مجبورم بگذرمو ا ...

یه مدت بچهارو بردار ببر از این وضع که بهتره