2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما چیزی ب اسم ژن برتر نداریم . ویژگی های ظاهری بور بودن هم از نظر من ب شخصه جذابیت نداره خدا رو شکر ...

عزیزم شما اعتقاد به ژن برتر نداری ولی در اروپا و امریکای شمالی شما رو درجه دو نگاه میکنن مخصوصا اون متعصب هاش. اونها این چیزا رو قبول دارن من کلی دوست اروپایی دارم. خیلیاشون اعتقاد دارن به این جیزا ولی چون جرم هست نژادپرستی سکوت میکنن. منم نگفتم ژن برتر داریم ولی دنیای امروزی واقعا یه سرچ ساده کنی میفهمی اعتقاد دارن بهش خیلی کشورای اروپا و امریکای شمالی به خودشونم میگن Blue blood یا خون آبی. خودشون رو برتر میدونن عملا 

وا خب عربم باافتخار عربم اگه نبودم که نمیومدم بگم اصلا برام اهمیتی نداره کجایی باشم حالا ایرانی اصل ...

نژاد در طی هزاران سال درسته دست خورده هستن

ولی حداقل همین مامان و بابامون ایرانین 

تو که میدونی مادر پدرت هم عربن پس قبول کن که عرب هستی 

_
نظر شما تمام تعصب هستاول برو بخون بعد بیا از این فرمایشات بکنمعماری اسلامی وجود نداره سرزمین عربستان ...

پسر خوب اون زمان شبه جزیره عربستان عملا خراج و مالیات میدادن!!!!

خداااوکیلی اینقدر تاریخ رو نشکاف و تاریخو با رمان نویسی اشتباه نگیر 😂😂

برات راجب معماری اولیه اسلامی و عربی قبل دوره اسلام اوردم بخونی کمی اطلاعتت بالا بره...

گرچه تو دنبال منبع علمی و بحث علمی نیستی و همش دنبال تعصب هستی...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

عربستان بعد از اسلام و در زمان خلیفه دوم تصمیم به ایجاد حکومت و سازامان ساختاری شبیه ایران و بیزانس کرد و نظام دفاعی و حنگی مالیاتی از اواخر  جکومت عمر بن خطاب شروع شد و در زمان امام علی این سیستم سازمانی گسترش پیدا کرد و.... 

قبل از آن هیچ گونه ارتباط انچنانی نداشتیم

هرچند که برخی طوایف عرب ارتباطی در زمینه همکاری های جنگی با روم باستان با ما داشتم و بعضا توسط اردشیر در برخی مناطق حاکم ایالتی شدن ولی ما هیچ هنری از عربستان به ارث نبردیم 

هرچند اعراب ان زمان هم ااصالتی در قوم و قبیله خودشون داشتن اما عربستان اون موقع بیابان بیش نبود و حکومت نداشت و چندان در ارتباطات بین الملل شناخته شده نبود و به بازی گرفته نمیشد

نژاد در طی هزاران سال درسته دست خورده هستنولی حداقل همین مامان و بابامون ایرانین تو که میدونی مادر پ ...

خب مگه میگم عرب نیستم تازه من یه رگم لکه ولی خب ماور پدرم عرب ایرانن و از خدام بود عربستان الان زندگی کنم ولی. متاسفاانه چون ایرانیم راهم نمیدن😑😑😑

ولی. تو تاپیک بعضیا فکر میکنن خالصن

من خودمو بیینی فکر میکنی المانی هستم، همه بهم میگن دختر المانی یا سوئدی اما خودم میدونم حتی جد عرب هم دارم. اشتباه فکر میکنن کاملا اشتباه الان تمام اقوام ما بسیار سفید چشم روشن و بور هستن اما حتی جد عرب هم داریم

پسر خوب اون زمان شبه جزیره عربستان عملا خراج و مالیات میدادن!!!!خداااوکیلی اینقدر تاریخ رو نشکاف و ت ...

توی این تاپیک قطعا دعوا میشه

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑