2777
2789
خب باشه ببیندوتا راه داری خودتم میگی ازدواج دوممه دو حالت داریم یا روشن فکر باش و تا آخر عمر حرف مرد ...

اره قبلا میدادالان ن باینفر میگرده ک ادم خوبی نیس یلحظه ک صفحه گوشیش بازشد پیاماشوبااوندیدم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بحث تو عقد طبیعیه ولی اینک میگی انگار نه انگار زنش بودی بدهبنظر من خودتو بدبخت نکن توجیه هم نکنبهش و ...

اصلا دوستنداره پیشم باشه جدیدا انگارفراری هی میخواد زودبره خونه یازودازپیشم بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقدیم امشب مهمونی بودیم تومهمونی یلحظه رفت تواتاق گفت خوابم میاددیدم دراز کشیده گفتم گوشبتوبده هولم ...

دوران عقد برای شناخته همین چیزهاست 

وقتی میبینی اخلاقش اینه بدون بعد ازدواج بدتر میشه ولی شک نکن بهتر نمیشه پس با چشم باز تصمیم بگیر

نمی‌دونم شرایط شمارو ندارم ولی من پنج‌ساله توی رابطه ام نمیزارع دست بزنم به گوشیش چند با. زدم تو دهنش دعواش کردم گفتم یک چیزی داری میگه صحبت علم با دوستام نمیخوام ببینی حرفای مردونه است فلان گشتم هم چند بار چیزی ندیدم کلا بعضی از مرد ها مدلشچن اینجوریه

عقدیم امشب مهمونی بودیم تومهمونی یلحظه رفت تواتاق گفت خوابم میاددیدم دراز کشیده گفتم گوشبتوبده هولم ...

وای خدا عقدی 

اینکارکرده

بنظرم بهتره بیشتر راجب به این زندگی فکر کنی

تابعدن بایه بچه به چه کنم چه کنم نیفتی

اره قبلا میدادالان ن باینفر میگرده ک ادم خوبی نیس یلحظه ک صفحه گوشیش بازشد پیاماشوبااوندیدم

خب تو خودت دیدی خیانتشو

پس چرا اینجا تاپیک میذاری

مدرک جمع کن داداکاه دهنش و سرویس کن

باهاش صحبت حضوری نمیتونی بکنی

چون دوست نداره

نمیدونم دارم دیوونه میشم بایه ادم اشغال دوست هرچی میگم باهاش نگرد بدش میاد ودقیقا پیامااونوتوگوشیش دیدم معلوم نیس میخوادباااش بره کجا

خب تو خودت دیدی خیانتشوپس چرا اینجا تاپیک میذاریمدرک جمع کن داداکاه دهنش و سرویس کنباهاش صحبت حضوری ...

بای پسر ازفامیل میگرده ک پسرخوبی تیس

نمی‌دونم شرایط شمارو ندارم ولی من پنج‌ساله توی رابطه ام نمیزارع دست بزنم به گوشیش چند با. زدم تو دهن ...

اینم میگ چیزی نیس چتاس دوستام نخون گفتمنمیخونم ولی بازگوشی تودست خودش بود

بای پسر ازفامیل میگرده ک پسرخوبی تیس

خب همینه دیگه خواه م خیانت نمیکنه

پس از کلا مدلشونه بد دهن حرف میزنم باهم 

زشته نشونت بده 

من خودم شوهرم یه خرفا ازش دیدم متنفر شدم ازش و فک میکردم دوستاش آدم بدی ن ولی بعد دیدم اینا تو پسرا طبیعیه

اصلا دوستنداره پیشم باشه جدیدا انگارفراری هی میخواد زودبره خونه یازودازپیشم بره

عزیزم توی شرایط مناسب بشین باهاش آروم حرف بزن. ازش بپرس ببین بهت علاقه داره یا نه، زندگیتون و ادامه زندگی با شما رو میخواد یا نه. اگه من من کرد و جواب مثبتی نداشت، شاید دلش باهات نیست. وگرنه چرا باید ازت دور بشه. البته که رفتارای خودتم مرور کن ببین کاری نکردی که ازت فراری بشه؟