2777
2789
من جزو دخترایی نیستم که پول طرف براشون خیلی مهمه و الویته ، من خودم درآمد دارم و خونه پدرمم خداروشکر ...

خب هنوز مونده تا ذات مرد گشنه رو بشناسی و فرقشو با مرد سیر متوجه بشی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا نمیشه گفت ولی زنی که مهارت درامد زایی داره اگه خانه داری رو هم انتخاب کنه آدم امن تری برای همس ...

آدم امن تری هست برای همسری 

جمله قابل تامل و البته درستی هست 

خانمها باید بپذیرند همون‌طور که برای خودشون در انتخاب همسر یا هر چیز دیگه بهترین و امن ترین رو میخوان، آقایون هم این حق رو دارند 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
ن اگه پارتنرش باشه همون دوستخترش چی؟

پارتنر که اصلا وظیفه و تعهدی نسبت به هم ندارن پس قاعدتاً شاغل بودن یا نبودنش خیلی مهم نیست، مگر اینکه آقا فکر کنه خانم شاغل اعتماد به نفس بیشتری داره و اجتماعی تر هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آدم امن تری هست برای همسری جمله قابل تامل و البته درستی هست خانمها باید بپذیرند همون‌طور که برای خود ...

دقیقا

خانمها فکر میکنن زنانگی یعنی ناتوانی 

مردا فکر میکنن زن قوی خطرناکه

در حالی که زن و شوهر یه تیم در کنار هم هستن

زنی که مهارت داره حتی اگه اون مهارت در حد تعمیرات ریز باشه حداقل این امنیت رو به همسرش میده که در نبود همسر محتاج مرد دیگه ای نیست

چند روز قبل خانمی تاپیک زده بودن که همسر خواهرشوهرشون فوت شده و حالا برادرا باید خرج خواهر رو بدن

با خودم فکر کردم کاش اون خواهرشوهر برای مبادایی که ناگواری ولی امکان داره برای همه پیش بیاد یه مهارت کسب کرده بودن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دقیقاخانمها فکر میکنن زنانگی یعنی ناتوانی مردا فکر میکنن زن قوی خطرناکهدر حالی که زن و شوهر یه تیم د ...

بله منم اون تاپیک رو دیدم 

به دخترم همیشه میگم این جزو مهارتهای ضروری زندگی هست که توان تامین حداقل‌های زندگیه شخصی خودت رو داشته باشی 

به خاطر شرایط مالی به کسی وابسته نشی نمیگم حتما بتونه برای خودش منزل مسکونی یا اتوموبیل شخصی تهیه کنه که اگر بتونه عالی هم هست، ولی تفکر سیندرلایی که منتظر شاهزاده هست رو نداشته باشه چون اون شاهزاده هم قطعا دنبال ایده آل هست