2777
2789

امشب خونه خواهرشوهر بزرگم همه دعوت بودیم شوهرم و چند تا از آقایون حیاط بودن کباب میزدن یواشکی گوشیشو برداشتم رفتم اینستاشو چک کردم دیدم تو سرچ اینستاش  به دوست دختر دوران مجردیش ریکوئس داده اینستا ، دختره ولی فالوش نکرده تو پیجشم راش نداده هنوز.

بیوش زده دبیرادبیات ‘ زمانی که با شوهرم دوست بود شاغل نبود دانشجو بود ،ولی الان بعد چند سال حتما درس خونده قبول شده دبیری ادبیات

نمیخواستم امشب رو خراب کنم چون خونه ی خواهرشوهرم دعوت بودیم

الان ک دارم مینویسم سرم گیجه 

بنظرتون چون شاغل شده دختره این یهو هوایی شده

منم برم دنبال درس و دانشگاه؟

یا موضوع جدیه!!

چون رابطمون خوبه همش میگه تو عشق زندگیمی

ولی چرا رفته به پیج اون درخواست داده

اون هم با پیج اصلیش نه فیک

دوست نداره ادمی که دوست داشته باشه فکرش به اکسش نمیره چه برسه کنکاش

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا با حرفاتون ادمها رو می کشید

چرا باید خودشو‌ گول بزنه و حرفای شوهرش که بگه عشق زندگیمی رو باور کنه..

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘