2777
2789
عنوان

این درسته ک ازدواجی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 49 پست
اتفاقابی ربط نیس اصلن

والا ما که خودمون کردیم 

به این چیزا نگاه نمی‌کنیم

فامیل زیاد داریم با کسایی از شهر ها و قومیت های دیگه ازدواج کردن

فقط مشکلی که دارن معمولأ مسافت برای دیدن خانواده هاست

مگرنه باهم اوکین خداروشکر 

حالا ممکنه یه خانواده اینطوری باشه که بگه فقط با همشهری یا قوم خودشون

باید ببینی خانواده شون چطورن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ما که خودمون کردیم به این چیزا نگاه نمی‌کنیمفامیل زیاد داریم با کسایی از شهر ها و قومیت های دیگ ...

نمی دونم درکل میگم سمت منم اومدن انگاراصلن چهره واندام هم براشون مهم نبود

چراابرای لانگ ازدواجی نیستن سوال منم همینه

ببین بعد یه مدتی میره حالا من اون پسررو نمیشناسم ولی ۹۰ درصد اینجوری بودن  شاید مثلا تو آشنایی چیزی بودی میرفتی  خونشون یا اینکه مکان زندگیتون یکی بود روش میشد حساب بازکرد حوصله دوری ندارن😁

ببین بعد یه مدتی میره حالا من اون پسررو نمیشناسم ولی ۹۰ درصد اینجوری بودن شاید مثلا تو آشنایی چیزی ...

منم همین ومیگم هرموردی سمتم اومده بلااستثناجدی ورسمی نشده

چراافارساک زیباتروجذاب هستن

جذابیت نسبیه و از دید هرکس یه جوره. ولی عموما سلیقه ایرانیا دختر سفید و قد بلند و کمی پره که کردا همینجورین. حالا ممکنه یه یزدی هم استثنائا اینجوری باشه ولی الان داریم در مورد کلیات حرف میزنیم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.