2777
2789
عنوان

جاریم امشب ی حرفی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 46 پست
عزیزم ی حرفی هست بین ترک ها یعنی اینکه زنت زشته فکر کردیم اولش شکل اونه بعدا دیدیم به تو رفتهمنظورش ...

آخه بد نوشتی ، اونجا که نوشتی جاریم برگشت به شوهرش گفت باید میگفتی به شوهر خودت گفت نه اون 🤣🤣کلا قاطی کردم منم

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فهمیدم اه این چیزا زیاد میگن بابا ولش کن من خودم چشام بزرگه خودمم دوس دارم همه هم میگن حالا نمیگما ش ...

میگفتی اخه ب تو چ حسووود

گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میدع

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
میگفتی اخه ب تو چ حسووودگربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میدع

دقیقا همینطوره 

توام وقتی این چیزا پیش میاد بعد جواب دادنت دیگخ بهش فکزم نکن 

چون دلیلش چیزی جز حسودی نیس

والا ما تورکیم تا حالا نشنیده بودم اینو چه بیشعوره جاریت تو چی گفتی در جواب؟؟؟؟

همون ک میگن (خرجین باتیب)

من یلحظه شک شدم هیچی نگفتم

خیلی بیشعوره واقعا هم خودش هم شوهرش

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
آخه بد نوشتی ، اونجا که نوشتی جاریم برگشت به شوهرش گفت باید میگفتی به شوهر خودت گفت نه اون 🤣🤣کلا ق ...

خخ عزیزم ببخشید اشتباه تایپی بود الان دیدم😂😂😂

من بودم میگفتم حالا باز همسر من خوشگله طفلی بچه شما به هر کدومتون بره باز خوشگل نمیشه😁

واااای خدا این حرفا از کجا ب ذهنتون میرسهههه

کاش اینو میگفتم دختررر

واااای خدا این حرفا از کجا ب ذهنتون میرسههههکاش اینو میگفتم دختررر

من درجا حرف به ذهنم میاد دست خودم نیست 

کافیه جاری چیزی بگه همچین قهوه ای میکنم که بتمرگه سر جاش 

البته خودم با کسی کار ندارم ولی کسی پا رو دمم بزاره جوابشو میدم

من درجا حرف به ذهنم میاد دست خودم نیست کافیه جاری چیزی بگه همچین قهوه ای میکنم که بتمرگه سر جاش البت ...

کاش ی ابجی مثل تو داشتم کلا از خانومای مثل خودت خوشم میاد نمیزارن کسی از سادگیش سواستفاده کنه

با پشت دستی میزنن تو دهنش