جلوی داماد به دخترشون بی احترامی می کنن یا خانواده داماد
یا برعکس اون خانواده دیگه اصلن برای بچه شما ارزشی قائل میشه
یا بعضی پدر مادرها که به بچه بزرگشون که سن اش بالاست پیش بقیه بچه ها بی حرمتی می کنن بهش خجالت بکشید
* خدا آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
* خدا آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕
هرخانواده ای یه اخلاقی دارن ولی بستگی ب رفتار اون طرفم داره بالاخره آدم خودش مشخص میکنه چجوری باهاش ...
دقیقا همه کتابای روانشناسی میگن بچتو پیش بقیه ادب کن