2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بگین حق با کدومه

51 بازدید | 6 پست

دارم باگریه مینویسم خیلی مهمه توروخدا بخونید تا اخر لطفااااااا 

مامان من یکم اعصابش ضعیفه قرص میخوره 

بعد من ۲۰ سالمه داداشم ۲۳ 

امروز مامانم خواب بود عصر چنان اومد درو وا کرد پرید تو حونش ک بدو ماشین بده میخوام برم بیرون مامانم انقد حالش بد شده بود رفته بودیم مهمونی وسط مهمونی رفت خونه فشارش رفته بود ۱۷ بعد دوباره ک برگشت هی میگف برا داداشم غذا بریزم فلان کنم 

خیلی مهربون عادی انکار نه انکار اتفاقی افتاده 

بعد داداشم اونجا جلو جنع سر یع موضوعی دوبار آروم کوبید تو سرم گفت خاککک تو سرت 

زیاد ارومم نبود حالا یعنی سرمو هول داد 

بعد من به هاطر مامانم و جلو بقیه چیزی نگفتم وگرنه اینجور مواقع پامیشم باهاش گلاویز میشم 

اومدیم خونه میخواستم لباسامو رو بند پهن کنم لباسای داداشم بود برداشتم از حرصم تک تکشو پرت کردم تو اتاقش اونم گفت چرا اینجور یمیکنی میزنم تو صورتتا 

منم حرصم گرف گفتم گوه میخورییی یهو تق محکم زد تو صورتم منم باهاش گلاویز شدم و داد و بیداد میکردم 

حالا میگم این زده تو صورت من 

مامانم با داداشم خوبه حرف میزنه جواب منو نمیده 

دفعه پیشا هم به خودم گفته بودم به هاطر مامان باهاش دعوا نکن ولی خوب حرصم گرفته بود 

الانم رفتم باهاش حرف میزنم میگ اونحا داداشم ازم پرسید مامان کجاست 

منم حرصم گرفته بود ازش گفتم سر قبر توعه 

میگ تو هم جلو بقیه اینو گفتی تو خودت کرم ریختی لباسارو پرت میکنی

چق رابطتت با داداشت سمیه😑

دشمن هم نیستین که اینقدر باهم بد برخورد میکنین

ی روز بشین‌منطقی با داداشت صحبت کن سعی کن‌محبت بینتون‌رو بیشترکنی دراینده فقط شما‌دونفر براهم‌میمونین قشنگ نیست اینقدر باهم بدباشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقصر داداشت بوده ولی توام بی تقصیر نیستی گلم

چرا مامانم با داداشم خوب و راحت اوکی میشه به من ک میرسه 

مامانم از این ناراخت شده ک چرا گفتی جلو بقیه مامان سر قبر توعه 

چق رابطتت با داداشت سمیه😑دشمن هم نیستین که اینقدر باهم بد برخورد میکنینی روز بشین‌منطقی با داداشت ص ...

آدم منطقی نیست اشغال و جوگیره شاید خوب باشه جو بگیرتش یهو دیونه میشه 

اهل صخبت منطقی هم نیست میگ برو گمشو 

انقد مامانم منطقی باهاش حرف زده انقددددد 

ولی هر دفعه دوباره مامانمو اذیت میکنه 

عزیزم تو رابطه اونا دخالت نکن ..مامانت خودش هرجا لازم باشه میدونه چیکار کنهدرسته حرصت میده ولی سعی ک ...

الان میگم اصلا داداشمم به درک نباید حداقل به خاطر مامانم حرفی میزدم اخه اعصابش خیلی ضعیفه ولی حرصی شدم 

بعد حالا میبینم با داداشم چ قد خوبه و با من مث گناهکارا رفتار میکنه