2777
2789

بچه ها خونمون ساس داشت ۲۰ تا قرص گذاشتیم اومدیم بیرون بعد ۳ روز میریم خیلی میترسم بعدش گازش برامون ضرر نداره؟ کامل از بین میره این ساس لعنتی رو؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نری خونه هااحداقل ۵ روز نباید بری اگرم بعد ۵ روز خواستی بری باید درو پنجه رو دو سه ساعت باز کنی هوا ...

فردا میشه ۳ روز همسرم میره در پنجره ها باز کنه ما پس فردا که میشه ۴ روز میریم خونه 

فردا میشه ۳ روز همسرم میره در پنجره ها باز کنه ما پس فردا که میشه ۴ روز میریم خونه

بوش خیلی زیاده ما ک گزاشتیم بعدش کولر زدیم ولی تهوع گرفته بودیم

۵ روزم نبودیم خونه 

لطفا لایک نکنید .سپاس
بوش خیلی زیاده ما ک گزاشتیم بعدش کولر زدیم ولی تهوع گرفته بودیم۵ روزم نبودیم خونه

پس اون یدونه از کجا اومد؟ الان کامل از بین رفته؟من که قبلش هم کلی سم زدم هم گوگرد سوزوندم ولی باز پوستش رو میدیدم تو خونه بخاطر همون قرص گذاشتمم

وااای چقد بد چند تا گذاشتین چطوری؟من روش آب نریختم همینطوری تو لیوان گذاشتم به نظرت گازش در میاد؟من ...

۳۰ تا حداقل گزاشتیم .آبم لازم نبود. اومدیم دیدیم خودش پودر شده.

با هوا واکنش میده 

ی شماره دارم فردا میدم زنگ بزن اسم سم هارو بگه حداقل شهر خودت بخر 

لطفا لایک نکنید .سپاس
پس اون یدونه از کجا اومد؟ الان کامل از بین رفته؟من که قبلش هم کلی سم زدم هم گوگرد سوزوندم ولی باز پو ...

خداروشکر الان نیستن .انشالله ب حق امام حسین ک دیگه برنگردند 

لطفا لایک نکنید .سپاس