2777
2789
عنوان

داریم میمیرم بچه ها تروخدا بیاین

196 بازدید | 26 پست

شوهرم شبا تا دیروقت نمیاد خونه جوری ک مثلا از ساعت 1ب بعد تازه میرع کافه دو میاد خونه یا سه

نمیدونم بقیه ساعتا کجاست 😣😔روزا ک‌کار داره

یک ساعت پیش زنگش زدم تو ماشین بود انگار صداش خاب الو بود ی جور دیگه ام حرف میزد گفتم برای بچه شربت بخری گفت باشه الان نزدیک خونم شربت میارم باز میرم کافه نیم ساعت تو‌راه کرد مثلا نزدیک خونه بود

بعدم ک رسید بهم زنگ زد بیا دم در شربتارو بگیر

دیدم ماشینش اون طرف پارک کرده روشنه ماشینش اصلا نگاه نکردم چون شیشه هاشم دودیه

بعدم رفت 

الان فک‌میکنم شاید یکی تو ماشینش بوده

رمز گوشیشو نمیدونم میخام فردا سیمکارتش بندازم تو گوشیم تلگرامشو نصب کنم رو گوشیم خداکنه گذرواژه نداشته باشه😔😔دارم میمیرم چیکار کنم 22سالمع دوتا پسر ام داریم💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا قبول میکنی مرد تا نصفه شب بیرون باشه مرد متاهل باید پیش زن وبچه ش باشه نهایت یکی دوشب بیرون باشه ...

نمیگع اصلا بهم تا بهش میگم گارد میگیره ک‌کار دارم چیکار میکنم؟ فقط میخام خدا جواب کاراشو بده

نمیگع اصلا بهم تا بهش میگم گارد میگیره ک‌کار دارم چیکار میکنم؟ فقط میخام خدا جواب کاراشو بده

یکاری کن دختر یا زیاد بهش محبت کن ببین چطور میشه رفتارش 

یا برعکس دیدی اون جواب نداد بیمحلش کن مثل چی رو بهش نده بالاخره یه جوری باید ترک کنه این رفتارارو 

مهربانی ،عشق،آرامش

یکاری کن دختر یا زیاد بهش محبت کن ببین چطور میشه رفتارش یا برعکس دیدی اون جواب نداد بیمحلش کن مثل چی ...

اتفاقا چند ساله بخاطر همین کارش محلش ندادم و هیچگونه محبتی بهش نکردم 💔چون حس میکنم خیانت میکنه اینجوری اصلا نمیتونم خوب باشم باهاش😣

اتفاقا چند ساله بخاطر همین کارش محلش ندادم و هیچگونه محبتی بهش نکردم 💔چون حس میکنم خیانت میکنه اینج ...

این بدتر مردو از خونه فراری میده یه مدت برعکس رفتار کن محبت کن 

مهربانی ،عشق،آرامش

اون که دوس دختر رو شاخشه اسی

کافه و اینا جای مناسبی واسه متاهلای بی جنبه نیست.میرن اونجا دو تا داف میبینن خاک بر سرا شل میشن.

اگر ابن ادم بود تو رو هم با خودش میبرد دور دور،معلومه پاکیزه نیست

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

خب ماشینش یکم اونور تر پارک بود

اصن خیلی ضایس شما یهو میرین دم ماشین

کسی که بخواد خیانت کنه حواسش هس

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه