2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 124397 بازدید | 649 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خوبین من خیلی کم پیش میات کامنت بزارم توی تاپیک ها ولی اصلا دلم نیومد بی تفاوت رد شم و حسم رو نگم بهتون جانم هزار الله اکبر به خودتو‌ن و بچه هاتون الهی که همیشه  شاهد خوشبختی و موفقیت هاشون باشی خیلی دوست دارم بدونم که سنشون چقدر  

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
سلام عزیزم خوبین من خیلی کم پیش میات کامنت بزارم توی تاپیک ها ولی اصلا دلم نیومد بی تفاوت رد شم و حس ...

سلام بخوبی شماشکرخدا ممنون ازلطفت خواهرگل ومهربونم

بله عزیزم متولد63هستم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

افرین ولی توم چون مادرشی خ براش ذوق میکنیا 

منم دقیقا ده ماهه عروسی کردم قبلشم تو خونه بابام دست به سیاه و سفید نمیزدم،  از هفته اول فهمیدم باید چکار کنم 

تازه شاغلم بودم، بدو بدو غذا درست میکردم میرفتم کار 

تو این ده ماه شوهرمم ک اشپزیش صفر بودا یادش دادم اونم چه غذاهای خوشمزه ایی برام میپزه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
سلام بخوبی شماشکرخدا ممنون ازلطفت خواهرگل ومهربونمبله عزیزم متولد63هستم

سلام مادر مهربونم بله دیدم تو کامنت ها سنتون رو گفته بودین سن بچه هاتون دوست داشتم بدونم خیلی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
خانما خیلیییییی ذوق مرگ شدم دخترم کدبانوشده افتخارکردم بهش شوهرشم عاشقانه نگاش میکرد کیفم اومد دورد ...

الحمد لله الحمد لله ان شاء الله همه جووونا خوشبخت و عاقبت بخیر باشند خیلی خوشحال شدم که خوشحالی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خداییش کیک دسر عالی در آورده و ژله برگردون شیر پسته میوه ارایی ببین همین که هیچی از بیرون نخریده وق ...

ممنون گلم خیلییییی نظرت خوب وبجا ودرسته  نفست حقه💋😍😍😍

صلوات بعدی برای بخت گشایی دو دختر دم بخت🙏🏻🩵🥲

اللّهُم صلِّ على محمدٍ و آل محمدٍ و عجل فرجه 

ان شأ الله توكل بر خدا 

اگه بالای ۲۳ اینا باشن : 

چله های [[[ چهله یعنی چهل روز ]]] بخت گشا : شامل سوره های بخت گشا ؛ ادعیه ی شرعی بخت گشا ؛ اعمال شرعی بخت گشا .

* سوره های بخت گشا : مثل یاسین [ بهتر و قشنگ میشه که هدیه کنی به روح حضرت نرگس سلام الله علیها مادر امام زمان ( عج ) روزی یکبار به مدت ۴۰ روز ] ؛ حشر ؛ طه ؛ مریم ( البته طه و مریم طولانین میتونن حذف کنن ) ( همگی ۴۰ روز ) 

* ادعیه ی شرعی بخت گشا : مثل حدیث کساء " ۱۰ دقیقه ای تموم میشه " ؛ دعای یستشیر ؛ دعای معراج ؛ زیارت عاشورا ( همگی ۴۰ روز ) 

♦️♦️♦️ این جمله ی دعای یستشیر رو خیلی دوست دارم : خدایا کسی رو که تو بهش عزت دادی هیچکسی نمیتونه خوار کنه . 

* اعمال شرعیه ی گشایش بخت : مثل نذر حنای جناب قاسم بن حسن مجتبی علیهم السلام ؛ نذر نمک حضرت فاطمه سلام الله علیها ؛ آش پابرهنه ؛ نماز ۷ بانو {{ این نماز توسط مادر برای دختر یا پسرش خوانده میشود و نمازی که خواهر ارشد  نامادری مادربزرگ عمه خاله اینا بخونن تاثیری نداره " فقط مادری که شخص رو زاییده " = اگر مادر ندارید یا بیسواد است از این دستور صرف نظر کنید . }} ؛ در صورت تمایل یکبار نماز جعفر طیار خوانده شود ؛ در قنوت نمازها آیه ازدواج خوانده شود بهتر است ( همونی که میگه فرزندان ما را قره العین قرار بده و غیره ، فکر کنم در سوره ی اعراف باشه ) 

***************&&&&&&&***************

* فقط اولین روزی که میخوای بخونی " یا اولین عمل رو انجام بدی " اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش = از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( یعنی استارتش در روز نحس نباشه ) 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛؛؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند . 

♦️♦️♦️ تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط لازم ایام عکس پایینی هم لحاظ بشه ( ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

+ ختم ها و چله های شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباشه از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشه 

اره بخدا دقیقا میگفتم خدایاشرمندم نکن شوهرش ازگشنگی لاغربشه اماروسفیدمون کرد😂

خداراشکر😀

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

سلام مادر مهربونم بله دیدم تو کامنت ها سنتون رو گفته بودین سن بچه هاتون دوست داشتم بدونم خیلی

بزرگم متولد82

بعدی 84

بعدی دوقلو14

بعدی 11

بعدی4

اخرین بچمم14ماهشه دردهمشون تو قلبم