2777
2789
عنوان

بااین حرفا حالم بد میشه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 18 پست

منم موقعیتم مثل شماست بچسب به شوهر و زندگیت البته ببخشیدا سواری نده نزار حرف بقیه زندگیت خراب کنه  اول اخر زن و شوهر واسه هم میمونن حتی بچه هم نمیمونه بگو من راضیم اون بخاطر احترام به شما جلوتون قربون صدقه م نمیره دوسم داره حالا اگه دیدم سر و گوشش جنبید یا اذیتم کرد چشم طلاق میگیریم.  زمان میبره دیدشون عوض بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رابطت رو با خانوادت کم، نه قطع، فقط کم کن.

وقتی از شوهرت بد میگن بگو بله حق با شماست. حالا اگه بخوام جدا بشم چیکار کنم؟ پیشنهادتون چیه؟ بعد وانمود کن به اون پیشنهاد عمل کردی و حالا به مشکل خوردی. تو منگنه بذارشون و عذاب وجدان بده که یاد بگیرن دیگه نظر ندن.

زندگی که تا پای طلاق رفته اساس خیلی محکمی نداره و خودتم درونا میدونی برای همین استرس داری. در این مورد دوستانه با همسرت گفت و گو کن و دنبال راهی برای بهتر کردن رابطتون باشید.

دنبال استقلال مالی و بهبود شرایط شخصیت هم باش. کاری داشته باشی کمتر مشغول حرفای بیهوده میشی یا فکر و خیال میکنی. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گفتم بهشون خودشون کاااملا میدونن حتی رابطه تلفنی رو هم کم کردم متاسفانه دست بردار نیستنمن یه مقدار ر ...

عزیزم چون خانوادتن نمیتونی کلاقطعه رابطه کنی.چاره ای نداری جزاینکه یه گوش درویه گوش دروازه بشی.وقتی خودت ب شوهرت ایمان داری ومیدونی داره تلاششومیکنه پس توهم بایدتلاش کنی ک کمکش کنی بامحبت کردن و کنارش موندن.انقدبی خیالی طی کن که خودشون خسته بشن.ب شوهرت بگو تومناسبتا به مادرت زنگ بزنه دلشو بدست بیاره یامثلاخودت اززبونش ب مامانت بگو شوهرم میگه دستپخت مامانت عالیه.خلاصه یه کاری کن مامانت دلش نرم بشه