2777
2789

تو فامیلمون یکی هست تو جمع با خانواده ی خودش بحث میکنه بهش حرف میزنن مادرش پدرش.... انگار واسش مهم نیست شخصیت نداره کلا خیلی زبون درازه یه مدلی که انگار میخواد حمله کنه باهات حرف میزنه رفتار میکنه 

میدونین دیگه منظورم چه نوعیه خودشو میگیره قیافه راه رفتنش بعضیا موقع ها باهاش حرف میزنی به‌زور جواب میده با رفتارش باهات سعی میکنه خوردت کنه اون لحظه 

دلم گرفته اون لحظه فکر کردم خورد شدم یا ازش خیلی پایینترم خیلی حس بدی دارم

روان پریشه دیگه خودتو ناراحت نکن

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

روان پریشه دیگه خودتو ناراحت نکن

قربونت 

ولی دست خودم نیست ناراحت میشم بیشتر اوقات 

فکرشو بکن این آدمی که بهت میگم یبار بی دلیل تو جمع برگشت به من فحش داد اونقدر عقده اییه خیلی عجیب بود برام چیشد برای چی اون حرفو زد 

کلا تو فامیل یه کسایی پیدا میشن واقعا عجیب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت ولی دست خودم نیست ناراحت میشم بیشتر اوقات فکرشو بکن این آدمی که بهت میگم یبار بی دلیل تو جمع ...

گفتین باهمه اینجوریه درسته؟ 

سعی کن جاهایی که اون هست زیاد نری و اگرم رفتی اصن باهاش همکلام نشو و جوری رفتار کن انگار وجود نداره 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

گفتین باهمه اینجوریه درسته؟ سعی کن جاهایی که اون هست زیاد نری و اگرم رفتی اصن باهاش همکلام نشو و جور ...

این آدم خیلی بی‌تربیته متاسفانه لحن حرف زدنشو من دیدم با خونوادش 

با منم اینجوریه 

بعد بد رفتاریاش جوری رفتار میکنه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده 

آخه اگرم اون جایی باشه من نرم فکر کنم خیلی بدتر باشه با خودش میگه چقدر آدم مهمیه 

کاش واقعا میشد به راحتی بعضیا از آدمارو از زندگیت کلا حذف کنی که دیگه نبینیشون باهاشون هم کلام نشی 

این آدم خیلی بی‌تربیته متاسفانه لحن حرف زدنشو من دیدم با خونوادش با منم اینجوریه بعد بد رفتاریاش جور ...

درکت میکنم عزیزم 

اگه اینطور فک میکنی برو جاهایی که اون هست ولی یه سلام خشک و خالی بهش بده و تمام دیگه نه نگاش کن نه باهاش حرف بزن خودتو با آدمای دیگه مشغول کن

وقتی بهت فحش داد پدر مادرش چیزی نگفتن؟ 

یاپدر و مادر شما واکنشی نشون ندادن ؟

درکت میکنم عزیزم اگه اینطور فک میکنی برو جاهایی که اون هست ولی یه سلام خشک و خالی بهش بده و تمام دیگ ...

نه هیچی بهش نگفتن منم خونوادم هیچی نگفتن خودم یه جواب خیلی الکی بهش دادم من خودم هیچوقت با کسی تو کله ۲۰ سالی که عمر گرفتم با کسی جرو بحث نکردم بلدم نیستم 

متاسفانه بعضیا دلشون خیلی سیاهه اینام خونوادشم مثل خودشن دیگه وگرنه عرضشو داشتن جلوشو میگرفتن با خودشون انقدر وقیحانه رفتار نکنه