2777
2789

من برادر ندارم پدرمم فوت شده عمو ندارم ۴تا دایی دارم همشونم حروم.زاده با دوتاشون قطع ارتباطم 

سلامم نمیدم بهشون امروز خاله هام اومدن خونه امون منو دوره کردن که اره بیخود میکنی تو ن پدر داری ن برادر دو روز دیگه همینا تو مشکل بدادت میرسن خواستم بگم اینا انقد بیشرفن که تو دوستی از نا کندن بعد الان ب داد برسن

حاظرم بمیرممم اما فک کنم نیستن هیچوقت

....

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فحش نده عزیزم...

منم هم پدرم هم یه دونه برادرم از دست دادم😔

همش الکیه هیچ کی به دادت نمیرسه...دروغ میگن

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

فحش نده عزیزم...منم هم پدرم هم یه دونه برادرم از دست دادم😔همش الکیه هیچ کی به دادت نمیرسه...دروغ می ...

بله هیچکس ب داد ایچکس نمیرسه 

امیدوارم انقدر قوی بشی که نخوای روزی بهشون اصلا رو بندازی🖤

قشنگ ترین دعا. 

هیچ وقت یادم نمیره همون دایی عوضیم سر زنش خواست به من ک ۱۴/۱۵سالم بود حمله کنه کتکم بزنع 

گور بابای همشون بابام نبود چی شد 

فک میکنم اون بیشرفاام مردن

قشنگ ترین دعا. هیچ وقت یادم نمیره همون دایی عوضیم سر زنش خواست به من ک ۱۴/۱۵سالم بود حمله کنه کتکم ب ...

فکر کن وجود ندارن کلا، مادرت هم گناهی نداره تنهاس و بی پشتوانه فکر میکنه اونا آدمن میخواد دل خودشو گرم کنه یا حتی چون برادراشن نمیبینه واقعا بدی کاراشون رو

https://daigo.ir/secret/4475326302
فکر کن وجود ندارن کلا، مادرت هم گناهی نداره تنهاس و بی پشتوانه فکر میکنه اونا آدمن میخواد دل خودشو گ ...

دقیقا

گور باباشون 

اونا واسه من مردن بهم ثابت شده که غریبه از صدتا خودی بهتره