2777
2789
عنوان

از خاستکارم پرسیدم عصبیت کنم چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرار کن هخخخ 

طبیعتا تا قراره نامزدش بشی زیاد روی مخش نیستی و ادم خاصی هستی براش هخخ همین که عروس بشی کارت شاختس 

واقعا باید میگفت خب من دلایل عصبانیتم مشخصن و منطقی بهت میگمشون اگر تو از قصد بخوای زیر پا بزاریشون طبیعتا حالم بد میسه و عصبانی میشم 

باید بپرسی معمولا توی عصبانیتش چیکار میکنه 

صداشو بالا میبره؟! 

وسیله دم دستی میشکونه؟! 

وسیله دم دستی مثلا گوشیشو پرت میکنه؟! 

خودشو میزنه؟! 

طرف مقابل رو میزنه؟! 

اینا درجه های متفاوتی از عصبانیته

خی خوبه بازم جواب داده مال من جواب درستی نداد

اخه یه تفاوتی هم هست تو رابطه ما و شما 

منو شوهرم شیش سال دوست بودیم تقریبا چیز پنهونی از هم نداشتیم 

تو هم اگه از جهات دیگه مرد خوبیه چند وقت باهاش باش بیشتر میشناسیش

با دم نرمش کتکت میزنه

یعنی سوالم چرت بود ؟ خب هرادمی تو عصبانیت ی کاری میکنه من خودم گریم میگیره غر میزنم یکی داد میرنه یکی فوش میده همه هم تو زندگیاشون عصبی میشن منظور من زدن نبود

من شوهرم تو دوستی خیلی عصبی بود  دوسه سال اول بعد عقدم همینجوری بود کم کم اروم شد الان انقدر ارومه که یادم نمیاد اخرین بار کی عصبی شد قبلا دیر حاضر میشدم میخواس قدرتم بده ولی الان نه فقط میگه هروقت نزدیک حاظر شدنت بود بگو منم حاظر شم خیلی موارد دیگم بود که کم کم خود به خود اروم شد من الان بیشتر عصبی ام 😅و باهاش دعوا میکنم ولی چه قدیم که اعصاب نداشت چه الان دست بزن هیچ وقت نداشت تو مرز جنونش حتی.. ببین ادما شاید عوض بشن مثل همین الان که گفته قبلا بیشتر عصبی، بودم الان کمتر

من منظورم زدن نبود منظورم این بود تو عصبانیت چیکار میکنه من خودم عصبی بشم گریم میگیره بعدم غر میزنم

عزیزم زندگی با یه آدم عصبی خیلی سخته شوهر سابق دختر خالم یه آدم عصبی بود و محال بود ناراحت بشه و ظرف و ظروف نشکنه یا دختر خالم کتک نزنه اصلا علت طلاقشونم همین بود دختر خالم باردار بود و نمیدونستن با هم دعواشون شد و با یه لگد تو شکمش بچه سقط شد 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏