2777
2789
عنوان

فکر میکنم دخترم عاشق شده

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 19 پست
اگه شده باشه از نظرتون خوب نیست؟

گفتم که از دختر من خواستگاری نکرده و فقط بهش توجه زیادی داره اگه دختر من عاشقش بشه و اون به فکر یه دختر دیگه ای باشه دخترم آسیب میبینه

"هر بژی کُرد"                                                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر عمشون چن ساله هستن؟شغل و درامدی دارن؟یا ایشونم سنشون کمه؟

۲۸ سالشه شغل داره و اونجوری که خودش گفته درآمد نسبتا بالایی هم داره

مشکل من اینه که از دختر من خواستگاری نکرده و ممکنه عشق یک طرفه از سمت دختر من باشه

"هر بژی کُرد"                                                                                                     
گفتم که از دختر من خواستگاری نکرده و فقط بهش توجه زیادی داره اگه دختر من عاشقش بشه و اون به فکر یه د ...

پس از این بابت میگید ، ببنید دخترتون با کی خیلی نزدیکه از اون بپرسید بگید من یه حدسایی زدم  تو هم اینجوری فکر می کنی؟

۲۸ سالشه شغل داره و اونجوری که خودش گفته درآمد نسبتا بالایی هم دارهمشکل من اینه که از دختر من خواستگ ...

دختر من 15 سالشه و از اون جهت که باباش به تحصیلش خیلی اهمیت میده  فعلا که مشغول درسه و من متوجه همچنین چیزی هنوز ازش نشدم چون اکثرا یا خونه اس یا مدرسه و اینکه با ما خونه فامیل نمیاد 

ولی یه روی خواهرشوهرم گف نمیخوای داماد داشته باشی گفتم درسته دخترم هیکل و قد خوبی داره و عقل و درکی از زندگی مشترک ندارهو باباش دوس نداره همچین چیزایی بشنوه که از هدفش دور شه

بعدش گف من منتظر میمونم که دانشگاه قبول شه فقط بین دوتامون بمونه

پسرش هم از هر لحاظ عالیه و عاشق دختر من شده ظاهرا🙄

و قراره منتظر بمونه و بروزم نده حسشو اصلا

حالا موضوع شما کاملا برعکس ماست

درخواست دوستی ممنوع...