2777
2789
کادو مگ میدن؟ ما رسم نداریم 😂

نه اینکه رسم باشه ولی خب خوبه ادم گهگاه به هم کادو بده مامانم تومناسبتها به ما کادو میده مثلا هرچقدر درتوانش به بچه هام میده  همسرمم همینجور مثلا عید قربان یاغدیر حتی شده هدیه کوچیک ،آخه من متولد دی ام امسالم که شب یلدا و روز زن باهم شد دیگه خلاصه کادوی توپ گرفتم😍

واسه دلخوشیمونه دیگه وگرنه عقده کادوکرفتن نداریم که

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریض بودیم و از ترس اینکه بقیه مریض نشن موندیم خونه و از درد به خودمون پیچیدیم. من و همسرم دوتایی با ...

الهی چه کارخوبی کردین .

ان شالله هرچه زودتر سلامتیتونو بدست بیارین🌹🌹

توت فرنگی جان ی سوال دارم ازتون امروز داشتم درمورد نوره سرچ میکردم بعد توی تاپیکی فکر کنم واسه دوسال پیش بود شماکفته بودین نوره استفاده کنید واسه عفونت واژن خوبه .حتی به مدت ۳۰ ثانیه.

من خواصشو نیدونم ولی حقیقتش تنبلی میکنم یعنی لیزر میرم ولی خب میدونم نوره خیلی مفیده .

میشه لطفا بگی چجوری؟ یعنی نه به خاطر موی زائد بلکه واسه خواص دیگه ش استفاده کنیم چه مدت؟

ممنون میشم بگی

یلدا هم کادو میدن؟روز زن کادو، روز تولد کادو، سالگرد عقد کادو، سالگرد ازدواج کادو، ولنتائن کادو، با ...

نه عزیزم توکامنت قبل هم گفتم.منظور هدیه گرونقیمت نیست صرفا ی یادگاری جهت خوشحال کردن همدیگه.

چه اشکال داره تواین شبها عزیزامونو خوشحال کنیم😊

منم چون دی ماهی هستم امسالم روز زن و شب یلدا باهم یکی شده دیگه خلاصه ی هدیه توپ گرفتم وگرنه توقعی نیست