2777
2789

طوری که از شدت داد و جیغم یهو شکه شد فرار کرد😔

شب یلدامو کوفتم کرد میخواستم میوه پوست بکنم واسه تزیین به اندازه خودمون چهار تا گلابی و چهار تا سیب و چهار تا پرتقال و نارنگی صدبار گفت زیاده زیاده منم عصبی شدم

مشکل مامان من اینه که خیلی خیلییی خسیسه پولداریم ولی همش باید مثل فقیرا زندگی کنیم به خدا خسته شدم از دستش همش میناله که نداریم و فلان در حالی که ماهیانه۵۰ملیون درآمد داریم!!

لایک نکننننن لطفا🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا هر نخوری یه بخوری هست مامانت عروس نداره؟اگه عروس دار بشه اون خرج میکنه مامانتم از خسیسی پشیمون ...

نه نداره ولی کاش داشت تا اقلا به بهونه خرج کردنای اون منم ازشون پول میگرفتم

لایک نکننننن لطفا🙏🏻
اگر سر منم جیغ نمیزنی و اگر ۴ نفرید خوب راست گفته بنده زیاده نفری ۵ واحد میوه میشه 🤔

بار اولش نیست توی خیلی چیزای دیگم همینه مثلا کل خونمون یه لامپو روشن میذاره آدم دلش میگیرع

لایک نکننننن لطفا🙏🏻

خیلی اشتباه بزرگی  کردی سر مادر فریاد زدی  برو دستشو ببوس  و عذر خواهی کن   ببین قلبش چقدر رنجیده شده  که همچین عکس‌العملی  داشته    حلالیت بطللب  شادی قلب مادر یعنی  سعادت  دنیا و آخرت  هر فرزند  

عزیزم خیلی غمگین شدم از  حرکاتت   برو گلم تا دیر نشده 

خدایا نگاهم به لطف توست خداوندا روزیم ده آنچنانی که بزرگی توکلم به درگاه پر مهر توست 
خیلی اشتباه بزرگی کردی سر مادر فریاد زدی برو دستشو ببوس و عذر خواهی کن ببین قلبش چقدر رنجیده شد ...

فک میکنی معذرت خواهی به ذهن خودم نرسید؟!

ولی متاسفانه مامان من آدمیه که اگه ازش معذرت خواهی کنم بازم به همین رفتاراش ادامه میده اقلا با اون جیغ من شاید یکمی به خودش بیاد و احساس پشیمونی کنه از رفتاراش

خیلی وقته صبوری کردم ولی به خدا منم صبرم حدی داره 

لایک نکننننن لطفا🙏🏻