2777
2789

اینکه بچه بره تو اتاقش و یا در اتاقش رو ببنده؟ یا اینکه بخواد تنها باشه؟ اشکالش تو چیه؟ من خیلی ها رو دیدم مشکل دارند با این قضیه 

علتش کیه؟

چون امل هستن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دلایلتنهایی و دوری از جمع مشکلات زیادی درست می‌کنه خودشالان که فضای مجازی هم هست دیگه بدتر از ب ...

آره اما واقعا آدم نباید حریم شخصی داشته باشه؟ حق نداره تنها باشه

چون تنهایی‌ای که فعالیت نافع معینی درش برنامه‌ریزی و اجرا نمی‌شه؛ بستر انواع و اقسام آفات اخلاقیه.

خیلی پیش پا افتاده اش، وقت تلف کردن، عمر حروم کردن با گوشی و...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
به عنوان یه بچه،به والدین حق میدم نگران باشن.ولی بهتر اینه که بچه اونقد تو جمع خانواده راحت باشه که ...

اصلا به نظرم ربطی به راحتی نداره آخه

آدم نیاز داره تنها باشه 

پدر و مادر ها هم حق دارند گاهی تنها باشن