2777
2789
عنوان

آقا هستم این کرمه خوبه یا نه 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 49 پست

بنظرم از یه ضد آفتاب سبک استفاده کنین و مرطوب کننده کافیه ویتامین سی مناسب کسایی هست که لک دارن روتین منظم انجام میدن و پوستشون رو آبرسانی میکنن 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی بهم گفت این ویتامین سی رو بزن با مرطوب کننده جفتش باهم تاثیر می‌زاره🤔من نمی‌دونم چی کار کنم

آره  اینم خوبه  بیرو میری ضد آفتاب بزنی بهتر هم میشه

البته من خودم به ضد آفتاب اعتقادی ندارم  بنظرم برای کسایی هست که خیلی زیر آفتاب هستن  نه نهایت نیم ساعت یه ساعت

یه مدت  مرطوب کننده  و سرم ویتامین سی بیو آکوا برای پسرم میزدم خدایی پوستش خیلی بهتر شد  

بنظرم از یه ضد آفتاب سبک استفاده کنین و مرطوب کننده کافیه ویتامین سی مناسب کسایی هست که لک دارن روتی ...

این ضد آفتاب چیه همه میگن بزن

مگه ضد آفتاب برا این نیست که

وقتی رفتی تو آفتاب بزنی یا چی😐؟

باید بدونی ب پ دلیل ویتامیت سی میخوای استفاده کنی

نیاز  ب روشن شدن پوست داری؟

و فکر کنم حتما باید بعدش طول روز ضدافتاب استفاده کنی چون ی اکتیو پوستیه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
این ضد آفتاب چیه همه میگن بزنمگه ضد آفتاب برا این نیست کهوقتی رفتی تو آفتاب بزنی یا چی😐؟

ضدافتاب ربطی ب افتاب نداره

دلیل استفادش محافطت پوست از اشعه یو وی عه ک باعث سرطان پوست پیری و لک میشه

ربطی ب فصل و حتی ربطی ب تو خونه بودن یا بیرون بودن نداره

از صبح تا زمانی ک افتاب رفت

هر دوساعت

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
این ضد آفتاب چیه همه میگن بزنمگه ضد آفتاب برا این نیست کهوقتی رفتی تو آفتاب بزنی یا چی😐؟

یه ضد آفتاب بر پایه آب استفاده کنین الان در همه حال در معرض نور های مخرب آبی هستیم که مال لامپ ها و مانیتور ها هستن که به شدت روند پیری پوست و افزایش میدن 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
مگه ویتامین سی برای روشن شدن پوسته؟

بله سرم هایه ویتامین سی برا اینن

فایده هایه دیگم داره ولی فک کنم دلیلش اینه

ضد آفتاب مگه برا این نیست ک رفتی تو آفتاب باید بزنی ؟😬😂

نخیر. 

خیلی کاربردها داره و برای بعضی گروه‌ها استفاده مستمرش ضروریه و حکم پیشگیری از بیماری‌های جدی پوستی مثل سرطان پوست رو داره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.