2777
2789

[QUOTE=365120865]۴۰ و اندی میخوام بدنمو دس نخورده تحویل خدا بدم اون دنیا یکم دما بره بالا ذوب نشه پلاستیکام[/QUOTE

چی بود گفتی یاد پلاستیک آتیش گرفته که داره شرره می‌کنه افتادم😂

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر سنی یه اقتضایی داره گل قشنگمیه دختر ۲۰ ساله با صورت صاف و بدون چروک قشنگهیه خانم ۴۰ ساله با چروکا ...

چقدر عالی 

معلومه اعتماد به نفس خوبی هم دارید 

چند ساله اید ؟ 

من ۴۴ ساله ام با مفاصل و استخوان های داغون 

دیسک گردن آرتروز گردن 

دیسک کمر 

آرتروز زانو ، کندرومالاسی زانو،  آسیب مینیسک زانو 

کیست مچ دست پارگی غضروف دست   

پس علتش چیهکم تحرکی؟ تحرک زیاد؟کمبود ویتامین d یا کلسیم؟خیر من این مشکلات رو ندارم..اهل ورزشم

نمی دونم 

دوره هایی کمبود ویتامین دی داشتم 

فکر می کنم ژنتیکی استخوان و مفاصل ضعیف دارم 

کرم میزنم ولی خب بوتاکس خیلی بهتره

نمیدونم هر جور صلاح میدونی عزیزم من خودم چهل سالمه و از ۲۶-۲۷ سالگی هر شب کرم دور چشم میزنم همین ایرانیا هم نه مارک آنچنانی خارجی . اصلا حتی یه چروک کوچیک هم دور چشمم ندارم .