2777
2789
عنوان

ی درد و دل کوچولو بکنم باهاتون

74 بازدید | 4 پست

استوری های هم سن های خودمو میبینم عکس های یلدایی گرفتن کلی خوراکی و ..... منم ک نه کسی هست عکس بگیره نه خشگلم ک خودم بگیرم ن لباس درست درمونی دارم 

همه هم ی آیفون دست شونه ...  با خودم میگم اینا چیکار میکنن درآمد دارن . روم نمیشه بپرسم ازشون . کاش ب منم بگن منم آیفون ک نه . وسایل های ضروری مو بخرم باهاش🥲

عکس شون رو پست کردن  ک گردن و موهاشون بیرونه و فالوور پسر دارن  ک لایک شون کرده 

بعد من ی پروفایل میزارم با حجاب فقط یکم فیلت‌ر انداختم 

خانواده میگن وردار  لباتو گنده کردی فلان کردی 😅😂

خیلی بی لیاقتم .  از بچگی فقط کتک و فحش فهمیدم چیه 

خیلی دلم پره خیلییی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایفون فیک هفت تومنی ندیدی گلم؟

ادم های درست و حسابی ان 

فیک نمی خرن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
کی گفته بی لیاقتی؟

خودم میگم .‌۴ ساله پشت کنکوری ام . 🥲 هیچکی آدم حسابم نمیکنه... 

از بس تو خونه موندم  اصلا اجتماعی بار نیومدم 

خجالتی و کم حرف و منزوی  هیچی هم بلد نیستم