چقدر خوب خداروشکر انشالله همیشه به شادی باشه براتون 🌸
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
کنجکاو شدم بدونم چی باعث شده اینجوری به دلت بشینه؟ایشالله خوشحالیت پایدار باشه
فدات شم عشقم از صب شوهرم دور خودم و پسرم بود بعد ظهر رفتیم دور دور شبم برا شام خونه مادر شوهرم بودیم عالی بود یعنی کلی گفتیم و خندیدم و خوردیم و.... فیلم عروسی خودمو جاریامو میزاشتیم و کیف میکردیم یه ساعتیم محلی رقصیدیم خخخ بعدم رفتم خونه بابای خودم اونجام عالی بود کلی خاطره تعریف کردیم و قربون صدقه هم رفتیم ....
فدات شم عشقم از صب شوهرم دور خودم و پسرم بود بعد ظهر رفتیم دور دور شبم برا شام خونه مادر شوهرم بودیم ...
عزیزدلم خوش به سعادتتون
ماشالله
ان شالله همیشه شاد باشینو سلامت
خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥