2777
2789

من تهران دانشجو ام وقتی داشتم برمیگشتم شهر خودم تو ترمینال پسره اومد کمکم کرد بعد یکم حرف زد و شماره داد. منم چون خوشگل بود گرفتم:))

پیام دادم بابت کمکش تشکر کردم

گفت بیا بیشتر آشنا شیم

الان من بخاطر فرجه امتحانا برگشتم خونه . پیام داده میگه میخواد بیاد شهر ما ک همو ببینیم

من گفتم این مدل آشنا شدن یکم سخته اعتماد و اینا ولی گفت بیا همو بشناسیم بعد تصمیم بگیریم

همش میترسم نکنه قاتل یا دیوونه باشه

آخه چرا میخواد تا اینجا بیاد ؟ من ده روز دیگ برمی‌گردم تهران آخه

بنظرتون عجیبه رفتارش ؟ یا طبیعیه و من الکی ترسیدم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش شماره نمی‌دادی یا قبول نمی‌کردی 

کلا مردا و پسرا زن‌هارو اغلب مثل یه لقمه آماده می‌بینند 

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهل‌سنتم❤️✨

حق داری شک کنی.‌

بگو اومدم تهران همو می‌بینیم

هروقت کامل شناختیش و پدر و مادرشم در جریان بودن آدرس بده

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

اصلا نباید پیام میدادی 

محل نده به اینجور ادما

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

کاش شماره نمی‌دادی یا قبول نمی‌کردی کلا مردا و پسرا زن‌هارو اغلب مثل یه لقمه آماده می‌بینند

البته بلانسبت مردها 

منظورم جنس نره

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهل‌سنتم❤️✨