2777
2789

سلام خانوما من 8 ماه اقدامم دکترم بمن گف مشکلی نداری همسرم وقت ازمایش داره برا تقریبا یه هفته دیگه ولی یه حس بد شرور همش تو وجودم میگه هیچوقت قرار نیس مادر بشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ناامید شدی این فکرارو بریز دور 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
19

وای الان میام خفت میکنم یجوری باناامیدی گفتی فکر کردم الان میگی ۳۹ 

صبر بابا هنوز تو بلوغی ک

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نمیتونم واقعا اینقدر این حسه بیشرف قویه

سنتم کمه پس الکی خودتو اذیت نکن با شوهرت برید تفریح روحیتون عوض شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ای بابا خب بچه دوس دارم😂😂😂😂😂

ببین دوس دارم تگت کنم تو تاپیکایی ک همسن و سالات و زیر ۲۳ ساله ها باردار شدن 

اکثرا پژمرده و پشیمون میگن بچگی نکردیم زود بود برا بچه 

بنظرم تفریحاتتونو داشته باشین الان اصراری نداشته باش تاحداقل ۲۳ نشد برو دنبالش

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

شاید حرفم مسخره بنظر بیاد ولی دقیقا اون زمانی که تمرکزتو از روی یه موضوعی برمیداری و دیگه خیلی بهش ف ...

دقیقا همینه

و قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست .. نگران نباش و تلقین بد به خودت نکن

سنتم کمه پس الکی خودتو اذیت نکن با شوهرت برید تفریح روحیتون عوض شه

بابا اونم هی میگه وای بچه دار شیم اینجوری میکنم اونجور میکنم دله منو آب کرده بیچاره غیر مستقیم میگه خیلی دلم میخواد

بابا اونم هی میگه وای بچه دار شیم اینجوری میکنم اونجور میکنم دله منو آب کرده بیچاره غیر مستقیم میگه ...

تو هم بگو به وقتش میاد حالا هم که هردو اقدامید سنت کمه از من بشنو که مادرم اول تفریح کن تفریح تفریح تفریح

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هم بگو به وقتش میاد حالا هم که هردو اقدامید سنت کمه از من بشنو که مادرم اول تفریح کن تفریح تفریح ...

حالا میشه یه دعا کنی بگیره تو که بارداری تا میگیره تفریح میکنم