2777
2789
عنوان

ازکجا میشه ی مردی پیدا کرد بهش پول داد ی کاری برات کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنگ زدم یه ماه پیشاومد گفت اگر ساکن باش میادمیگه نمیتونم مامور بفرستم کنار خونت کشیک بدهخب اگر مامور ...

هر طور صلاح میدونی

ولی به هرکسی اعتماد نکن که خدای نکرده یه مزاحم نشه دوتا مزاحم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مگه فیلم سینماییه😂😂😂😂

خب میگی چیکارکنم؟

یارو مثل دیونه هاست

ی بار فوحشش دادم گفتم حروم زاده 

مقصر خودش بود حرف زشت زد

از اون موقع ول نکرد عوضی

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
محافظ شخصی بادیگاردروزانه اجاره می‌کنند

اینها نمیان کلاسشون بالاست فقط واس مراسم میرن 

نه کوچه و محل

والا اگ ی زن سر زبون دار سلیطه هم بود کارم راه میفتاد

اینها نمیان کلاسشون بالاست فقط واس مراسم میرن نه کوچه و محلوالا اگ ی زن سر زبون دار سلیطه هم بود کار ...

زن سرزبون دار و سلیطه 😂😂😂

برو تو بازار بگرد 

اینهایی خیلی لات هستند و دارن دست فروشی می‌کنند 

یا سر خیابون و چهارراه گدایی می‌کنند.. 

از قیافه و طرز صحبت کردن میشه فهمید کی سرزبون داره

خب میگی چیکارکنم؟یارو مثل دیونه هاستی بار فوحشش دادم گفتم حروم زاده مقصر خودش بود حرف زشت زداز اون م ...

وقتی اومد سمتت داد و بیداد کن ازش نترس فرار نکن 

اون از ترست داره سواستفاده می‌کنه اگه باهاش مقابله کنی دمش رو می‌زاره کولش میره

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
زن سرزبون دار و سلیطه 😂😂😂برو تو بازار بگرد اینهایی خیلی لات هستند و دارن دست فروشی می‌کنند یا سر ...

چی‌بگم؟ چجور شروع کنم؟ نگن ب ما چ؟