2777
2789

یه زنی درحق یکی بدی کرد اونم نفرینش کرد گفت خدا پسرشو بکشه واقعا پسرش ۳روز بعد مرد بدون هیچ بیماری سکته کرد  پسرش که گناهی نداشت چرا نفرین اثر کرد

شما دیدین نفرین اثر کنه؟

مهربانی ،عشق،آرامش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیدونم چرا خود طرف رو نفرین نمیکنن یک بدبخت و بی گناه از همه جا بی خبر رو نفرین میکنن 

جدا از اون یعنی خدا کاراش به دهن بنده هاشه؟ یعنی جون اون بنده بی گناهش بسته به نفرینه؟ پس عدالت چیه؟ 

این به نظرم بی معنیه نمیتونم همچین تصوری راجب خدا داشته باشم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

این نوعیشو ندیده بود و انقد زود اثر کرده

میدونی اون زن مقصر بود خیلی این آدمو اذیت کرد اینم از ته دل نفرینش کرد خودمم خیلی تعجب میکنم هی میخوام بگم نه به نفرین اون نبوده ولی واقعا اثر همون بود

مهربانی ،عشق،آرامش

خییلی از ینفر ناراحت بودم  دلم پر بود نفرینش کردم 

فرداش آزمایش داد دید مریض شده 

راضی نبودم ک بلا سرش بیاد فقط دوس داشتم ظلمش ب من کمتر شه ولی خب

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

نمیدونم حالا واقعا بر اثر نفرین بود یا نه 

داییم خالم رو خیلی اذیت می‌کرد خالم یه سری سر نماز بهش گفته ایشالله هیچوقت بچه دار نشی الان بعد ۲۳ ساب بچه ندارن 

یبار هم یه نفر با بچه (۱۲ ساله) بد رفتاری کرد اونم گفت ایشالله بری زیر ماشین چند ساعت بعد مرده رفته بود زیر ماشین واقعا و فوت شد 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

اره خودم یکی اذیتم کرد عزیزمو از دست دادم گفتم خدا هم داغ دل منو بزاره رو دلت شیش ماه بعدش عزیزش مرد و من واقعا تو کارای خدا موندم... . بهم گفت ک حق تو بود منو گرفت😅منو حلال کن و من همچنان میگم بخشیدمت ولی ته دلم یادش میوفتم آتیش بپا میشه

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

من نمیدونم چرا خود طرف رو نفرین نمیکنن یک بدبخت و بی گناه از همه جا بی خبر رو نفرین میکنن جدا از اون ...

منم همین نظراتو داشتم ولی بخدا عین حقیقته خودمم خیلی تو ذهنم سوال میاد که چرا مگه میشه اصلا چرا پسرش مرد مگه اون مقصر بود خود این زن میمرد 

مهربانی ،عشق،آرامش

آره عمه م ک دخترش میشه زنداداشم با مامانم دعوا کرد داداش های مامانم شهید جنگ شدن یکی شم ب قتل رسیده به مامانم گفت تو اگه خوب بودی داداش هات نمی مردن بی برادر بشی مامانم دلش شکست نفرینش کرد گفت پسرات بمیرن تا بدونی مردن طعنه زدن نداره ی سال بعدش پسر جوونش تصادف کرد مرد