2777
2789
عنوان

از یلداتون بگین

221 بازدید | 19 پست

من که امروز کلییی درس داشتم وسطاش مامانمو فرستادم بره ژله بخره رفت چندتا سوپر مارکت دید ژله سبز ندارن این مدلی شد که هندونه ما پوستش به حای سبز آبی شد😂بعدشم بستنی خریدم با آلوئه ورا قاطی کنم ولی بستنیو خوردمش ژلم کلا زشت شد😂

شما از امروزتون بگین

مامانم مریض بود ، تنهایی ایــــــــنـــــــــقــــــــــدر ظرف شستم که به معنای واقعی جر وا جر شدم 😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم مریض بود ، تنهایی ایــــــــنـــــــــقــــــــــدر ظرف شستم که به معنای واقعی جر وا جر شدم � ...

ای وای خدا صبرت بده همه کارای خونه میوفته روتو🥲😂

هیچ سالی یلدا نداشتیم چون همه باهم قهر بودن.

امسال فقط بهونه بیشتر بود.دومین هفته فوت مادربزرگم بود🥲🖤

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هیچ سالی یلدا نداشتیم چون همه باهم قهر بودن.امسال فقط بهونه بیشتر بود.دومین هفته فوت مادربزرگم بود🥲 ...

ماهم خونه فامیل نرفتیم فقط خانوادگی دورهم جمع شدیم

خدابیامرزتش 

خیلی منتظر بودم این شب بیاد یه کیک بخرم ولی زن بابام نذاشت بابام بهمون پول بده😔 امیدوارم بتونم روز مادر یکی بخرم ببرم سرقبر مادرم😔😔

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات
الهی عزیزم خدارحمت کنه ایشونو روحشون شاد

ممنونم🤍

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دو قلوهام از صبح گریه و زاری می کردن مریض شدن 

دختر شوهرمم نامزده میخاستن براش یلدایی بگیرن گفتم ببرین خونه خانواده ی نامزدت بگیرین 

منم با دوتا بچه زیر یک سال تنها موندم خونه 

الان بچه ها خوابیدن 

اونا هم هنوز نیومدن 

این بود یلدای من

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....