ده ساله ازدواج کردم از همون اول این زن بامن چپ افتاد انگار خودش میخواست با پسرش ازدواج کنه من مانع شدم 😏 سه سال هم هست که اون یکی برادرشوهرم ازدواج کرده زنش از اون شیطان های روزگاره خدا نصیب نکنه ، مادرشوهرم تو روم میگفت اون یکی عروسم از تو بهتره منم میگفتم مگه مسابقات جهانی کی از همه بهتره برگزار کردیم؟ خب من منم اونم اونه دیگه واقعا چطوری روت میشه بگی کی بهتره کی بدتره؟ چند ماه پیش همون عروسش که ازمن بهتر بود از مادرشوهرم و برادرشوهرم شکایت کرده بود درحالی که مادرشوهرم کاره ای نبوده ، حالا امروز عصر شوهرم گفت بریم خونه مامانم اینا ، دیشب من مامانم اینا رو دعوت کرده بودم شوهرمم چون خوبی زیاد دیده دیروز همه چی خریده بود ، از خونه یه مقدار خوراکی برداشتم مثل تخمه و هندونه و انار و آجیل و.... به شوهرم گفتم با این که مادرت به من هیچ خوبی نکرده ولی من بخاطر اینکه تو به خانواده من احترام میذاری منم بخاطر تو اینارو میبرم ، تزئین کردم و شوهرمم برگشت گفت ببین تو خیلی خوبی دستت درد نکنه ماه بعد صد تومن وام قراره بهم بدن میدم میری پروتز سینه و بلفارو و ساکشن غبغب و ژل لب و اینا میزنی 😐😐😐😂😂😂
آخ جون 🥳🥰😅
خلاصه که منو این همه خوشبختی محاله 😂🥳
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دفعه بعد نگو چون به خانوادم احترام می زاری منم دارم به خاطره اون انجام می دم بگو به خاطره توعه چون د ...
اینارم گفتم
بالا ننوشتم چون زیاد میشد
گفتم من بخاطر تو حرفای مادرتو نشنیده میگیرم بخاطر اینکه دوست دارم و زندگیمو دوس دارم وگرنه خودت میبینی مادرت چطور باهام رفتار میکنه اگه من مقصرم بهم بگو
گفت نه خودم میدونم کی مقصره تو هیچ تقصیری نداری
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊