2777
2789

بچه ها امشب خیلیا خوشحالن 

خیلیا هم ناراحتن 

بچه ها من خودم  الان تنهام 

اگه تنهایید اشکال نداره اصلا غصه نخورید 💕

یا بخاطر اینکه از نظر مالی تحت فشار بودین بازم اشکال نداره مگه یه شب چقدر میتونیم بخوریم مهم اینه کنار هم با دل شاد باشیم کنار عزیزانمون نه اینکه فقط بخوریم یا لباستون اگه کنهس بازم اشکال نداره دنیا و مال دنیا رو ولش 

یه امشب رو شاد باشید میلاد حضرت زهرا و روز مادر هم هست 💖🌷🍀❄️

من با شوشو دعوا☹️

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی عزیزم به جاش با نی نی کوچولو خوش بگذرون اونم میاد پیشتون

چشم😂همینجوریشم پسرم لخت جلومه من به اون میخندم اون به من🤣 شوهرمم قهرید رفت😐فک کنم رفت شیرینی فروشی😂اخه بهش گفتم تو واسم شیزینی نگرفتی☹️🤣

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

من تنهانهار فردا رو پختمقرص خوردم بخوابم

الان نهار فردا؟ 🥲

ای جان 😁😂 مواظب باش سرما نخوره دعواتون این بود ؟😂

اره😂

سلام به همه خانم ها مخصوصا ن مادر ها روز تون مبارک خسته نباشید چون می دونم امروز حسابی خسته شدین یلداهم مبارک انشاالله همیشه به شادی خنده باشین الهی که همیشه دلتون شاد باشه