2777
2789
عنوان

یکی هست مثل داداشمه دقیقا مامانم بش میگه داماد🤢🤢🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 40 پست
شمام ۱۸ سالته بین سن منو ایشونی من دوسال بزرگترم ایشون ۲ سال کوچکتر😄😂مامان تو قصد نداره شوهرت بده ...

😂😂نه مامان من از اون ور بوم افتاده میگ ازدواج بالای ۳۰ فقط 

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

😂😂نه مامان من از اون ور بوم افتاده میگ ازدواج بالای ۳۰ فقط

واییییییییییی چ مامانی خدا حفظش کنه برات

۱۱۲۲۸ (با تو انگار خدا هست هوا هست و تو نیستی همه چی نیستو شدم من به شما وصل) تتلیتی تاابدو یک روز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای مامان‌بزرگ منم به من میگه عروس ، به پسر خالم میگه دوماد یعنی منظور خاصی داره ؟😂💔

میخواد سر سفیدی کنه ...

مثل مامان بزرگ همکلاسیم وصیت بعد از مرگش این بود ک  پسرخاله دوستم باهاش ازدواج کنه دختره مجبور شد بله بده

۱۱۲۲۸ (با تو انگار خدا هست هوا هست و تو نیستی همه چی نیستو شدم من به شما وصل) تتلیتی تاابدو یک روز

خیلی سبک میکنه منو....نه فقط جلوی افراد....جلوس مادر خیلی افراد تعریفمو میکنه....انگار الان مثل ۱۰۰ ...

منم مامانم یبار رفته ب این آقاهه ک فلجه جای خونمون ترازو داره آدما رو وزن میکنه دردل کرده گفته دخترم شانس نداره خشگله پولم داریم دانشگاه رفته ولی شوهر معتاد عوضی داشت 

اونم ن گذاشته و برداشته گفته بیام خودم بگیرم دخترتون😕

مامانم فرار کرده 😂😂😂

منم مامانم یبار رفته ب این آقاهه ک فلجه جای خونمون ترازو داره آدما رو وزن میکنه دردل کرده گفته دخترم ...

🤣🤣🤣🤣🤣حقش بود تا مامانت باشه هر جا میره همه چی رو نگه

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

منم مامانم یبار رفته ب این آقاهه ک فلجه جای خونمون ترازو داره آدما رو وزن میکنه دردل کرده گفته دخترم ...

😐😐😐😐خاک ب سرم

میبنید حتی شما فهمیدی بعد ببین اون افراد چ فکری باخودشون میکنن میگن مامانش داره براش پیدامیکنخ

بهش بگو مامان مستقیم عمل نکن صبر کن خودم پیدا کردم میفرستم پیشت بپزش 😂