2777
2789

خدا منو بکشه آخه این چ حرفیه

ما باش شوخی میکنیم

اصلا بچه ست

فک کنم مامانم دیونه هم شده رفتارای عجیب غریب خیلی زیاد انجام میده

امروزم داشت با ی مرده راجب من حرف می‌زد  و تعریف می‌کرد تازه باراولش نیی

این بی‌آبرویی ها چیه

انگار ۵۰ سالمه توخونه موندم

۲۰ سالمه

۱۱۲۲۸ (با تو انگار خدا هست هوا هست و تو نیستی همه چی نیستو شدم من به شما وصل) تتلیتی تاابدو یک روز

خیلی سبک میکنه منو....نه فقط جلوی افراد....جلوس مادر خیلی افراد تعریفمو میکنه....انگار الان مثل ۱۰۰ سال پیشه

۱۱۲۲۸ (با تو انگار خدا هست هوا هست و تو نیستی همه چی نیستو شدم من به شما وصل) تتلیتی تاابدو یک روز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می خواد برات شوهر پیدا کنه خوب🤣

میبنید حتی شما فهمیدی بعد ببین اون افراد چ فکری باخودشون میکنن  میگن مامانش داره براش پیدامیکنخ

وای چه بد حتما بهشون بگو خوشت نمیاد واا این کارا چیه دیگ خوبه ۲۰ سالته هنوز کلی وقت داری این حرفا چیه میزنن قشنگ جدی بگو خوشت نمیاد این طوری رفتار کنید 

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

اخ اخ ماماننن منم دقیقا همینطوریه ابرو نذاشته برام حالا من ۱۶ سالمه و اینا حدودا 

دیشب به پسر فامیل برگشته گفته تروخدا بیا دختر منو بگیر ابروم رفت انگار اضافیم 🫤

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
وای چه بد حتما بهشون بگو خوشت نمیاد واا این کارا چیه دیگ خوبه ۲۰ سالته هنوز کلی وقت داری این حرفا چی ...

بهش بگم؟

هزار بار گفتم 

اصلا شخصیتش همینه نمیشه عوضش کرد

اخ اخ ماماننن منم دقیقا همینطوریه ابرو نذاشته برام حالا من ۱۶ سالمه و اینا حدودا دیشب به پسر فامیل ب ...

وای دقیقا خیلی بده چیکار کنیم از دست این مادرا ابرو نمیزارن

وای دقیقا خیلی بده چیکار کنیم از دست این مادرا ابرو نمیزارن

بنظرم بی توجهی کنیم نقطه ضعف ندیم ،مامان من نقطه ضعف گرفته هی تکرارش میکنه

اصلا باهاش همکلام نشیم کار به اینجا برسه

اخ اخ ماماننن منم دقیقا همینطوریه ابرو نذاشته برام حالا من ۱۶ سالمه و اینا حدودا دیشب به پسر فامیل ب ...

۱۶ سالته 😐ای خدااا چرا اینجوری رفتار میکنند بابا بخدا خیلی بچه حساب میشید 🤣😐از الان اینطوری رفتار میکنند حتما یه واکنشی نشون بده بگو خوشم نمیاد

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

۱۶ سالته 😐ای خدااا چرا اینجوری رفتار میکنند بابا بخدا خیلی بچه حساب میشید 🤣😐از الان اینطوری رفتار ...

فقط منتظرن اوکی بدم شوهر بدن منو 

🫤موندم چیکار کنم فکر کنم موندم رو دستشون 

بنظرم بی توجهی کنیم نقطه ضعف ندیم ،مامان من نقطه ضعف گرفته هی تکرارش میکنهاصلا باهاش همکلام نشیم کار ...

ن ربطی نداره من دوروبرش آفتابی هم نشم بازم همینه ...فقط میتونم ازش فاصله بگیرم حداقل خودم کاراشو نبینم پیرشدم از دستش😐

ن ربطی نداره من دوروبرش آفتابی هم نشم بازم همینه ...فقط میتونم ازش فاصله بگیرم حداقل خودم کاراشو نبی ...

دقیقا دوری و دوستی بهترین راهه

۱۶ سالته 😐ای خدااا چرا اینجوری رفتار میکنند بابا بخدا خیلی بچه حساب میشید 🤣😐از الان اینطوری رفتار ...

شمام ۱۸ سالته  بین سن منو ایشونی من دوسال بزرگترم ایشون ۲ سال کوچکتر😄😂

مامان تو قصد نداره شوهرت بده😅🤣؟