2777
2789

شش ساله ازدواج کردیم اولین سالیه براش تولد نگرفتم 

دیشب تولد شوهرم بود و من چند روزه خیلی مریضم بشدت هم باردارمو تهوع داغونم کرده هم سرماخوردمو تا حد مرگ حالم بد بود 

حال روحیمم خوب نیس راستش 

بهانه گیر شدمو حوصله هیچی ندارم 

ب نظرتون خیلی ناراحته؟؟؟؟

خودش پریشب ک تولدشو تبریک گفتمو گفتم ک کادو چی دوس داره براش بگیرم گفت هیچی نمیخام گفت تو فقط خوب بشه حالت من هیچی نمیخام 

امروزم از دستش ناراحتم باهاش قهرم چون جمعه بودو رفت سرکار و من دلم میخاست برم بیرون اینقدر ک این چندروز مریضمو رو مبل دراز کشیدم حالم بدتره برا همین اصلا بهش اهمیت ندادم

مطمئن باش درک میکنه

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرت براش برنامه بریزم یه روز تولد بگیرم؟اخه خیلی سختمه از طرفی دلم براش سوخت اخه همیش تولدام برام ...

ینی کسی دعوت میکنی؟؟ 

اگر جشن میگیری خب بزار حالت که خوب شد یه چن روز دیگه براش بگیر ، اگر فقط خودتونید ، خب راحته یه هدیه و یه کیک نیازه که یا بفرست کسی بخره یا سفارش بده 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیخیال عزیزم با این شرایط چجوری تولد میگرفتی مطمئن باش درکت میکنه بعدم مردا زیاد ب اینجور چیزا اهمیت ...

اره ممکنه ولی فک کنم از من توقع داره چون میدونه خیلی حساسم رو این چیزا و فکر میکنه دیگ بهش اهمیت نمیدم

اره ممکنه ولی فک کنم از من توقع داره چون میدونه خیلی حساسم رو این چیزا و فکر میکنه دیگ بهش اهمیت نمی ...

حالت بهتر شد ی جشن کوچیک دونفره بگیر کیک بگیر و میوه اینا با ی کادو کوچیک

ینی کسی دعوت میکنی؟؟ اگر جشن میگیری خب بزار حالت که خوب شد یه چن روز دیگه براش بگیر ، اگر فقط خودتون ...

دعوتی ک اصلا در توانم نیس میگم خداکنه فردا حالم خوب باشه خودم برم از بازار محله کیکو این چیزا بخرم وقتی برگشت از باشگاه سوپرایزش کنم این خوبه نه😍

دعوتی ک اصلا در توانم نیس میگم خداکنه فردا حالم خوب باشه خودم برم از بازار محله کیکو این چیزا بخرم و ...

اره عالیه 

بهش بگو من فکرت بودم فقط حالم خوب نبود و از خودت پرسیدم میخاستم بدونم چیزی نیاز نداری همون بگیرم 

اره عالیه بهش بگو من فکرت بودم فقط حالم خوب نبود و از خودت پرسیدم میخاستم بدونم چیزی نیاز نداری همون ...

اره مرسی ک باهام حرف زدی اروم شدم حس عذاب وجدان داشتم😄❤️

اره مرسی ک باهام حرف زدی اروم شدم حس عذاب وجدان داشتم😄❤️

خواهش میکنم عزیزم 

ولی خب چون هرسال میگرفتی قطعا امسال فهمیده حالت خوب نبوده درک میکنه ، خودتم شاید حساس شدی میگی حس می‌کنی ناراحته 

خواهش میکنم عزیزم ولی خب چون هرسال میگرفتی قطعا امسال فهمیده حالت خوب نبوده درک میکنه ، خودتم شاید ح ...

اره درست میگی 

حالا فردا یه کاریش میکنم فقط خداکنه تهوعام شروع نشه😄