2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما فقط خانواده خودمون دورهم نشستیم اصلا پیش فامیلا نرفتیم

خیلی خوبه پارسال ما رو کسی راه نداد نه این مامان بزرگ ،اوندیکی هم خودمون نرفتیم،بجاش رفتیم بیرون شام گرفتیم تو پارک خوردیم مغازه خوراکی یلدایی هم داد خوش گذشت امسال چون ظهر اونجا بودیم دیگه جایی نرفتیم شب

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

وای دقیقا من که همیشه پرخوری میکنم امشب زود کشیدم کنار ایکاش شب یلدا یه آپشنی داشت هرچقدر میخوردی سی ...

منظورم اینه که همنشینی و گرد هم بودن خانواده نباید بیهوده باشه.

یا صحبت و پند و اندرز نافعی یا خاطره‌گویی و تعریف کردن از خود و حل مشکلات خانواده یا دور هم پرداختن به یک سرگرمی مفید...

اینکه یک خانواده ده ساعت پیش هم تخمه بشکنن جلو تلویزیون و فیلم و سریال چرند و پرند ببینن چه فایده داره؟!

همون بهتر وقتی مجلسی که داریم قبل از لینک به اطاله کشیده است حوصله سر بر شده با خوبی و خوشی و فرحناک تموم بشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
خیلی خوبه پارسال ما رو کسی راه نداد نه این مامان بزرگ ،اوندیکی هم خودمون نرفتیم،بجاش رفتیم بیرون شام ...

کلا تجربه ثابت کرده تو این مدل مراسما دورهم جمع شدن نهایتا یه بحثی پیش میاد بین خانواده ها

ما فقط خانواده خودمون دورهم نشستیم اصلا پیش فامیلا نرفتیم

بعد تازه قرار شده بود هرکس چیز بیاره یکی خوراکی گردن گرفت زنش نزاشت بخره🤣دست خالی اومد،خلاصه خیلی مزخرف بود ما دسر بردیم🥲

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...