2777
2789
حس میکنم چشات عسلیه

عزیزم بنظرت کی باردار‌میشم؟

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
خونگرم ولی علایقت تو کشف نکردی هنوز نمیدونی استعداد واقعیت چیه خوشگلی حس میکنم

میشه بپرسم من امیدم ازدواج داریم باهم دیگه تا دوسال دیگه یا ۳ سال دیگه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر وقت پریودیت منظم بشه باردار میشی ماه بعدش

پریودم منظم بوده وهست ازاول

دهنت سرویس دختر تمام تاپیکایی کزدموخوندی ج دادی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

پریودم منظم بوده وهست ازاول دهنت سرویس دختر تمام تاپیکایی کزدموخوندی ج دادی

آخه ی سری چیزا نمیرسه هرچی بخوای تایپ کنی اما منظور نمیاد مثلا پنجاه پنجاه میاد ببین یک تا دو یا ی فاصله کم اخه

ی دخمل ناناز

سلام قشنگ جان میشه خصوصیات منم بگیهرچی درموردم حس میکنی بگو

نمیتونی خودتو رها کنی خودتو ببخش و به اتفاقات قدیمی فکر نکن لایق بهترین زندگی به شرطی که خودتو آزاد بزاری زیاد فکر و خیال نکن 

ی دخمل ناناز

یکم سخته آخه شرایطی ک داری واقعا بسته به خودت داره عزیز ولی حس من میگه دیر یا هیچ وقت

عزیزم میشه بگی‌حست میگه کی باردار میشم

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
نه عزیزم من حس شیشم نیستم ولی خب حس میکنم خیلی زودتر از اونی که فکرشو بکنی 🙂

خدااز زبونت بشنوه🥺

نمیتونی خودتو رها کنی خودتو ببخش و به اتفاقات قدیمی فکر نکن لایق بهترین زندگی به شرطی که خودتو آزاد ...

فصل یا ماه تولدم ؟؟ 

عشقم برمیگرده ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم