2777
2789

تو تاپیکا قبلیم گفتم که هر چندروز پیداش میشه همش میگه سرم شلوغه کارم زیاده 

فقط یه پست گذاشته بودم تو پیجم که لایک کرده حتی نیومد حالی بپرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیسی مطمئنی مجرده؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره مطمعنم ولی میگم نکنه این چند وقتی که همش منتظرش بودم و اون نبود داشت کارا نامزدیشو رو براه میکر ...

هیچ شک نکن

پسری ک غیب میشه ی ریگی تودکفششه

ابدا بش وابسته نشو

ابداااااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
والا وابسته کرد منو نمیخوام تبدیل به اکس شه ولی اون خیلی دیوثه خیلی نامرده

اگه میخوای بعدا دیوونه نشی خودت تمومش کن

از من گفتن...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خاکتوسر دل صابمرده ی من که انقد احمقه

ساده نباش

نذا پسرا ک دور هم جم شدن راجبت حرف زدن بگن دیدی داداش چقد طرف ساده بود

بعدم هرهر بخندن

نکن

اگه میخوای بعدا دیوونه نشی خودت تمومش کناز من گفتن...

مینتظرم خودش تموم کنه .من ولی فاصلمو حفظ کردم.چرا میگم خودش تموم کنه؟ چون من خیلی عذاب وجدان میشم اگه تموم کنم ممکنه اونجوری باز برگردم بهش