خشونت_علیه_زن_ممنوع مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 585 عنوان بنظرتون یلدا و تبریک بگم به این پارتنر بی احساس 103 بازدید | 16 پست تو تاپیکا قبلیم گفتم که هر چندروز پیداش میشه همش میگه سرم شلوغه کارم زیاده فقط یه پست گذاشته بودم تو پیجم که لایک کرده حتی نیومد حالی بپرسه دیروز | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 33144 پارتنر نیس اکسهپسنه با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
خشونت_علیه_زن_ممنوع مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 585 پارتنر نیس اکسهپسنه والا وابسته کرد منو نمیخوام تبدیل به اکس شه ولی اون خیلی دیوثه خیلی نامرده
fatemeh__hn عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 552 وقتی تو دوران دوستی که شیرین ترین دورانه انقدر سرده پس بعدها میخواد چیکار کنه. ولش کن اینو کلا
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16955 سیسی مطمئنی مجرده؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خشونت_علیه_زن_ممنوع مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 585 وقتی تو دوران دوستی که شیرین ترین دورانه انقدر سرده پس بعدها میخواد چیکار کنه. ولش کن اینو کلا گفتنش راحته اخه ولی...
خشونت_علیه_زن_ممنوع مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 585 سیسی مطمئنی مجرده؟ اره مطمعنم ولی میگم نکنه این چند وقتی که همش منتظرش بودم و اون نبود داشت کارا نامزدیشو رو براه میکرد
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16955 اره مطمعنم ولی میگم نکنه این چند وقتی که همش منتظرش بودم و اون نبود داشت کارا نامزدیشو رو براه میکر ... هیچ شک نکنپسری ک غیب میشه ی ریگی تودکفششهابدا بش وابسته نشوابداااااا •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 33144 والا وابسته کرد منو نمیخوام تبدیل به اکس شه ولی اون خیلی دیوثه خیلی نامرده اگه میخوای بعدا دیوونه نشی خودت تمومش کناز من گفتن... با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩❤️👨
خشونت_علیه_زن_ممنوع مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 585 هیچ شک نکنپسری ک غیب میشه ی ریگی تودکفششهابدا بش وابسته نشوابداااااا خاکتوسر دل صابمرده ی من که انقد احمقه
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16955 خاکتوسر دل صابمرده ی من که انقد احمقه ساده نباشنذا پسرا ک دور هم جم شدن راجبت حرف زدن بگن دیدی داداش چقد طرف ساده بودبعدم هرهر بخندننکن •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خشونت_علیه_زن_ممنوع مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 585 اگه میخوای بعدا دیوونه نشی خودت تمومش کناز من گفتن... مینتظرم خودش تموم کنه .من ولی فاصلمو حفظ کردم.چرا میگم خودش تموم کنه؟ چون من خیلی عذاب وجدان میشم اگه تموم کنم ممکنه اونجوری باز برگردم بهش
خشونت_علیه_زن_ممنوع مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 585 ساده نباشنذا پسرا ک دور هم جم شدن راجبت حرف زدن بگن دیدی داداش چقد طرف ساده بودبعدم هرهر بخندننکن اره دقیقا😞