2777
2789
عنوان

حس ششمیا نمیخوایید تو این شب یلدا یه حالی به ما بدید🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 302 پست
اره تا حدودی ظاهری چی حس میکنی

رنگ پوستت روشن 

کک مک داری ولی کم 

موهات صاف لخت 

نمی دونم ولی انگار اهل ورزشی 

البته نقاشیت هم بد نیست 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشع لطفا در مورد منم بگی؟شرکت پارلا برام خوبه؟

خیلی آشنایی شما

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

رنگ پوستت روشن کک مک داری ولی کم موهات صاف لخت نمی دونم ولی انگار اهل ورزشی البته نقاشیت هم بد نیست

موهام صاف نیست 

کک و مک هم ندارم 

ورزش فقط تو خونه انجام میدم

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

در مورد من میشه یه بار دیگه بگی ؟شرکتی که منتظر تماس استخدامش هستم کی بهم زنگ میزنهد؟

اره 

موهام صاف نیست کک و مک هم ندارم ورزش فقط تو خونه انجام میدم

فرفریه؟ 

کلا ورزش مورد علاقت بسکتبال با بدن سازی نیست؟