2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانما بیان تاپیکم

79 بازدید | 15 پست

سلام شب یلداتون مبارک باش 

بچه ها من پریودیم خیلی طول کشید یعنی خیلی با شدت خونریزی دارم الان ۱۲روزه تموم نمیشه با این وضع هم نمیتونم برم دکتر اصلا کم نمیشه خیلی زیاده چی بخورم چیکار کنم تموم شه یا خونریزیم کم شه تا فردا بتونم برم دکتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلاً هم شدم ولی نه با شدت الان یا آنقدر طول نکشیدهنه هیچ قرصی نخورم

گمونم تنبلی تخمدان داری ، کم‌خونی دفع خون را زیاد می‌کنه . چیزی که به ذهنم میرسه برای کم خونی شیره انگور را با آب قاطی کن بخور زیاد مرتب . کپسول مُسکن مفنامیک اسید هم اگه داری یدونه بخور خون ریزی را کم می‌کنه 

گمونم تنبلی تخمدان داری ، کم‌خونی دفع خون را زیاد می‌کنه . چیزی که به ذهنم میرسه برای کم خونی شیره ا ...

شیره انگور الان ندارم اما مفنامیک اسید میخورم حتما درد اصلا ندارم اما خونریزیم زیاده هر پنج دقیقه پد عوض میکنم در این حد 

چیه اسم قرص ؟

زیاده چند تاش ویتامینه بقیش هم قرص اعصاب و ... است 

پرگابالین

پایلوزک

لیبرو سی

آلپرازولام

پرانول

اینا اسم قرصا هست برای درد معده و اعصاب مصرف میشه یه چند تا هم ویتامین میخورم

شیره انگور الان ندارم اما مفنامیک اسید میخورم حتما درد اصلا ندارم اما خونریزیم زیاده هر پنج دقیقه پد ...

یا خدا . شایدم کیست داری . امروز برو دکتر . اگه نمیتونی دیگه چاره ای یجوری امشبو طی کن . گرمی جات بخور سردی نخور . سردی خیلی زیاد می‌کنه خون ریزی را 

زیاده چند تاش ویتامینه بقیش هم قرص اعصاب و ... است پرگابالینپایلوزکلیبرو سیآلپرازولامپرانولاینا اسم ...

آره زیاده یکی یکی سرچ کن گوگل ببین تاثیری داره بر شدت خون ریزی یا ن . یا زنگ بزن یه داروخانه ی خوب بهش بگو من اینا را مصرف میکنم و خون ریزیم زیاد شده . ببین چی میگه .

یا خدا . شایدم کیست داری . امروز برو دکتر . اگه نمیتونی دیگه چاره ای یجوری امشبو طی کن . گرمی جات بخ ...

باش ممنون عزیزم میرم حتما اما حداقل میگم یکم کم شه وگرنه با این وضع نمیتونم برم معاینه

باش ممنون عزیزم میرم حتما اما حداقل میگم یکم کم شه وگرنه با این وضع نمیتونم برم معاینه

منظورت معاینه ی اون پایین هست ؟ اون پایین را که معاینه نمیکنه ‌‌یه دارو بهت میده یکم سوال میپرسه یه سونو هم برات انجام میده  

آره زیاده یکی یکی سرچ کن گوگل ببین تاثیری داره بر شدت خون ریزی یا ن . یا زنگ بزن یه داروخانه ی خوب ب ...

من خیلی وقت مصرف میکنم اینا رو فک نکنم بخاطر اینا باش اره بهتره برم داروخونه بگم مرسی عزیزم