2777
2789
عنوان

حالم ازت بهم میخوره ی روزی بدجوری باید تقاص پس بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست
اگر پشیمونه ببخش

پشیمون کجا بوده عزیزم ب من میگه تو داری تهمت میزنی تو خیالاتی شدی اشتباه دیدی و هزارتا چیز دیگ انگار من روانیم الکی زندگیمو خراب کنم اون فقط میگه من کاری نکردم ببین سه ماه با من هیچ رابطه ای نداشت حتی بهش پیله میکردم ک ارضات کنم فقط بهونه میگرفت ک تو حامله ای مگه میشه ی مرد سه مااااه حتی ی بار ارضا نشه با اون رابطه داشته دیگ وقتی بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره حتی منو نمیبوسید حتی بغلم نمیگرفت حتی ی دست ب سرم نمیکشید الان دوماهه زایمان کردم فقط شیر جوش دادم ب بچم داشتم رو خودم کار میکردم ک افسردگی بعد زایمان نگیرم ک این موضوع منو از پا در اورد 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا خیلی ناراحت شدم از خیانتش مطمئنی؟

خودتو بزار جای من ب نظرت خیانت نمیکنه با ی زنی ک دوسال پیش اخراج شده تو اتاق در بسته داشتن گل یا پوچ بازی میکردن؟

چی بگم من خودمم انقدر بد دیدم حالم همیشه بده و به همه چی بی اعتمادمآها پس همکار بودن

همکار نبودن زنیکه کارگر شوهرم بود کف مغازرو تی میکشید این بیشتر ازارم میده منو ب ی کارگر فروخت دختره وقتی اومد در مغازه شوهرم ی چیز چاق و داغون الان برو ببینش آیفون دستش بینی عمل لاغرم کرده

ای خدا همه اینا که زندگی خراب میکنن خدا ازشون نگذره من خودمم زخم خوردم

الهی هر کی زندگی ی زن و شوهر و خراب میکنه خیر نبینه بدترینا نصیبش بشه تو برا چی زخم خوردی عزیزم؟

خدایا این حیوان های زن نما رو از رو زمین برداریکی از این آشغال ها هم زندگی منو نابود کردمنو از بچم د ...

خدالعنتشون کنه من این ج ن د ه رو دلم میخواد ی بار دیگ ببینمش چجوری تیکه پارش کنم ها 😭