پشیمون کجا بوده عزیزم ب من میگه تو داری تهمت میزنی تو خیالاتی شدی اشتباه دیدی و هزارتا چیز دیگ انگار من روانیم الکی زندگیمو خراب کنم اون فقط میگه من کاری نکردم ببین سه ماه با من هیچ رابطه ای نداشت حتی بهش پیله میکردم ک ارضات کنم فقط بهونه میگرفت ک تو حامله ای مگه میشه ی مرد سه مااااه حتی ی بار ارضا نشه با اون رابطه داشته دیگ وقتی بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره حتی منو نمیبوسید حتی بغلم نمیگرفت حتی ی دست ب سرم نمیکشید الان دوماهه زایمان کردم فقط شیر جوش دادم ب بچم داشتم رو خودم کار میکردم ک افسردگی بعد زایمان نگیرم ک این موضوع منو از پا در اورد 😔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چی بگم من خودمم انقدر بد دیدم حالم همیشه بده و به همه چی بی اعتمادمآها پس همکار بودن
همکار نبودن زنیکه کارگر شوهرم بود کف مغازرو تی میکشید این بیشتر ازارم میده منو ب ی کارگر فروخت دختره وقتی اومد در مغازه شوهرم ی چیز چاق و داغون الان برو ببینش آیفون دستش بینی عمل لاغرم کرده