2777
2789
عنوان

کیا جوش هورمونی داشتن

242 بازدید | 51 پست

من الان یه ماهه صورتم پر جوش شده🥲 

جواب ازمایشم هنوز نیومده ولی سونوم مشکلی نداشت 

چیزایی که دکتر پوست داده میزنم ولی فرقی نمیکنه 

چیکار کنم🥲

من کاری نکردم

خودش بعد ۱۸ رفت

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۴ ام نرفتن

فدا سرت 

مال منم هر از گاهی هست ولی عکسای نوجونیمو میبینم از جوش زیاد صورتم قرمز دون دونه رسما 

مال من خیلی بد بود اخه😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

منم خسته شدم 

قندو حذف کردم گرمیجاتو خ کم کردم 

دارم راکوتان میخورم 

و بازم کلی جوش زدم 

خسته شدم واقعا 

فردام ازمایش و سونو دارم با اینکه پریودم منظمه نمیدونم مشکل از چیه 🤦‍♀️

خوش به حالت واسه من نمیرن

استرس داری؟

استرس صورتو نابوددددد میکنه

از هزارتا مشکل هورمونی بدنره

من سرکه سیب مصرف کردم با سالاد کاهوو‌صورتمو‌با ژل شستشوی مخصوص‌صورت چرب لافارر میشورمبهتر شدمن چونم ...

من همیشه روتین دارم چندین میلیون پول دادم بهترینا رو گرفتم 

اینایی که دکتر پوست نوشت هم گرفتم ولی روتین تاثیری نداره واسم

تغذیمو باید درست کنم ولی

منم خسته شدم قندو حذف کردم گرمیجاتو خ کم کردم دارم راکوتان میخورم و بازم کلی جوش زدم خسته شدم واقعا ...

منمم خسته شدم 

من جواب ازمایشم هنوز نیومده 

از استرسم هست ولی اخه مگه میشه استرسو کنترل کرد

استرس داری؟استرس صورتو نابوددددد میکنهاز هزارتا مشکل هورمونی بدنره

مگه جوش استرس تو پیشونی نیست 

من یکم استرس دارم اما همش چونه ام و دور لبم جوش میزنه همین اکروزم ۳ تا زدم