2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی سیکتر؟

فحشه

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

پیش میاد غصشو بخور بعد فراموش کن یکمم بی محل کن 

اگه توی شرایط خاصی بودین و حرفی زدین درک کن گاهی آوم خودش داره منفجر میشه یکی هم یه چی میگه بیشتر عصبی میشی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
گفت شخصیت نداری

برو یه دمنوش واسه خودت بزار بابونه ای چیزی هرچی ارومت می کنه بنوش و تمام که شد آروم شدی بهش بگو تو حق نداری به من تو هین کنی ،اگه واقعا از نظرت شخصیت ندارم چرا منو گرفتی واسع زنت ؟

اشکالی نداره یه لحظه عصبی شده یه چی گفته

تو عصبانیت باید حواسمون به کلاممون باشه ، به خصوص وقتی طرفت همسرته

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

معنیش قابل گفتنه؟ اگه هس بگو

بستگی داره کی بگه و طرف چه منظوری داشته باشه ، ینی خفه شو ، یه معنیشم که اصلا خوب نیس 

برو یه دمنوش واسه خودت بزار بابونه ای چیزی هرچی ارومت می کنه بنوش و تمام که شد آروم شدی بهش بگو تو ح ...

بهش گفتم پس چرا منو گرفتی 

گفت پشیمونم 

گفتم خب برگرد از اشتباهت 

گفت پس چی فکر کردی

بهش گفتم پس چرا منو گرفتی گفت پشیمونم گفتم خب برگرد از اشتباهت گفت پس چی فکر کردی

چرا تو عصبانیت بگو مگو میکنین

اینجوری بدتر خراب میکنین 

بگو اگه عقل داشتم زن تو داغون نمیشدم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷