یه عمو دارم مجرده وقتی خونه ی مامان بزرگم میریم و خونشون میشینیم یدفعه که وارد خونه میشه اصلا به هیچکس نه نگاه میکنه نه سلام میده اونسری شوهر دختر عموم بلند شد که سلام بده همینجوری رفت آشپزخونه اصلا بهش نگاهم نکرد
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعضی از مجردا مخصوصا سن بالا ها وقتی میری دیدن مادربزرگ یا پدربزرگ انگار وارد قلمروشون شدی
حالا یه ساعت میشینی هیچی هم نمیخوریا
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
اون واسه خودش طبقه پایین خونه داره فقط موقعی که میخواد بیاد غذا برداره میاد بالا به هیچکسم محل نمیده
مرض داره پس بی ادبی چمیدونم
🙂😐🥲
دقیقابعضی از مجردا مخصوصا سن بالا ها وقتی میری دیدن مادربزرگ یا پدربزرگ انگار وارد قلمروشون شدیحالا ...
ماهم داشتیم یه بنده خدایی و. میگفت فلان روز بیاین. بعد میرفتیم میگفت ساعت ۱۰ برید خونتون هفته دیگه فلان روز بیاین. ننه باباشم میگفتن شوخی میکنه ولی واقعا همین بود
ماهم داشتیم یه بنده خدایی و. میگفت فلان روز بیاین. بعد میرفتیم میگفت ساعت ۱۰ برید خونتون هفته دیگه ف ...
هعی..