2777
2789
عنوان

بعد ثبت نام کنکور

22 بازدید | 2 پست

اون گزینه ای که زده مشاهده سوابق تحصیلی برای من نمیاره سوابقمو میگه 

داوطلب گرامی به منظور تعیین وضعیت تحصیلی خود به سامانه تاییدیه تحصیلی آموزش و پرورش به نشانی https//emt.medu.ir مراجعه و پس از اخذ تاییدیه مجددا مراجعه نمایید.

رفتم تو این سایت و درخواست تاییدیه دادم الان باید چکار کنم ؟ نمراتمو بهم نشون نداد کسی میدونه؟

فارغ التحصیل هستم

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه قرمز   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

من همرو انجام دادم مشکلم الان این سوابقه نمیدونم چه خاکی به سر کنم میرم کافی نت فردا ببینم اونا چی میگن

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه قرمز   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

تا کی وقته؟

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.