2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خدا حرف بزن قرآن بخونزبارت عاشورا حدیث کسی و ایت الکرسیم خوبهالبته هیچ کدوم راحت تر و بهتر از حرف ...

اتفاقا گقتم بخونم بهتر بشم

ی سوره میخوام حاجت روا بشم

حاجتای دلم زیادن

کاربری دست سه نفره😁

والا منم اعصابم بهم ریخت از دست مامانم هررررروقت میاد یک جنگ و طوفانی میشه گفتم امشب التماسشو کردم امشب و تورو خدا برا یبار تو عمرتم شده یبار فقط یبار اومدی جنگ و دعوا راه ننداز تو خونم یبار شب و خوش باشیم ولی متاسفانه جلو زبونشون نتونست نگ داره بازم انقدر گفتم مامان تورو خدا انقدر هرچی گفتم گوش نکرد ک نکرد شوهرم چ پذیرایی کرد بخدا سنگ تموم گذاشت با اینک بخاطر کاراشون مخصوصا کارای مامانمو زبونش ازش متنفره یک جنگ و طوفانی راه انداخت بعد شوهرم گذاشت رفت هرچی التماسشو کردم نموند منم هرچی رو زمین و میز بود پرت کردم و گریه کردم حالم خراب شد باز بابام هرچی ب مامانم گفت بس کن دیگ اون نیش مارتو ببند برا یبارم شده بعد شوهرم فقط داد و بیداد کردم ب بابام گفتم اینو بردار ببرش ک حااالم ازش بهم میخوره فقط دوس داره زندگی منو خراب کنه بین منو شوهرمو جنگ راه بندازه و منو از چشم شوهرم بندازه فقط ببرش شب منو خراب کرد خلاصه باز گذشت کردم باز الان یک ربعه داره زر مفت میزنه....با اینک منو بیمار کرده چندین ساله دارم قرص اعصاب میخورم از بچگی زندگیه اولمون از هم پاچید با کارا و زبونش این ازدواج دوممو هم میخواد خراب کنه چش نداره 

.

زیارت عاشورا بخون یاسین بخون این دوتا خوبن 🙂♥️اگه خوندی منم یه گوشه از دلت دعا کن

همین الان از خدا میخوام هرچی صلاحته و بهترینه برات اتفاق بیفته امین

کاربری دست سه نفره😁

والا منم اعصابم بهم ریخت از دست مامانم هررررروقت میاد یک جنگ و طوفانی میشه گفتم امشب التماسشو کردم ا ...

ای بابا اخه سر چی مامانت دعوا راه میندازه عزیزدلم؟؟؟؟

اگه اینجوریه سعی کن احترامشو حفظ کنی ولی دوری کن اگه میتونی

کاربری دست سه نفره😁

ای بابا اخه سر چی مامانت دعوا راه میندازه عزیزدلم؟؟؟؟اگه اینجوریه سعی کن احترامشو حفظ کنی ولی دوری ک ...

حفظ کردم حفظ کردم و التماسشو کردم از لحظه ورودش حتی خلاصه باااازمممم نتونست خودشو نگه داره دیگ الانم گفتم شوهرم نیس روانه بیرون کردی آواره  الانم بره خونه مامانش دهنش محکمه ولی خب اونا میشناسن میدونن چ خبر شده اصلا حالم خوب نیس

.