2777
2789
عنوان

دیت اول طرف بهتون چیزی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 49 پست
دوستان ی سوال ،رفتن تو رابطه با ی پسره بی ادب ک فحشش مادرتو...،ک..کش،ک...دهنت و...(به دیگران و دوستا ...

از عمد فحش میده؟

یا مثلا شوخی و تیکه کلامو ایناس

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو سال پیش برای اولین بار من و استادم قرار شد همدیگرو ببینیم،یه شاخه رز برام گرفته بود هنوز دارمشبار ...

باهم هستین؟

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

از هم دور بودیم ۲ ماه فقط چت کردیم بعد همو دیدیم

اهاا مث ما

ولی ما دو ماه نبودیم 

ی ماه بودیم 

ی ماهشم کات بودم

۴نخ سیگار ؟! دیت اول ؟شوخیه؟؟؟ارزشتو درحد همون سیگارها دیده

نه اخه من سیگار میکشم ناراحت ک میشم 

ی چن تا گرفت گف اخرین بار بکش با خودم 

دیگه هم سمتش نرو 

باهم هستین؟

مثل دوتا رفیق

الانم همکار

گاهی چت و تماس داریم 

جفتمون ازدواجی نیستیم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
فرقی نمیکنه شوخی شوخی ، جدی میشه مهم اینکه طرف از به زبان اوردن این الفاظ خجالت نمیکشه

خب معمولا ۹۰ درصد پسرا فحش رو میدن

مثل دوتا رفیقالانم همکارگاهی چت و تماس داریم جفتمون ازدواجی نیستیم

اها 🥲

فرقی نمیکنه شوخی شوخی ، جدی میشه مهم اینکه طرف از به زبان اوردن این الفاظ خجالت نمیکشه

دقیقا همین نمی‌دونم از فرهنگ و شعورشه یا کلا آدم راحتیه،نمیگه زنی چیزی جلوش باشه دهنشو باز می‌کنه فحش میده

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

شوخی ولی خب بازم زشته مثلاً همش میگه انقد بگا...ک..ننش ،اگه با کسی بد بشه یا عصبی بشه

میگن اینارو معمولا 

جدیدا میخان بگن بیخیال میگن ک ... ننش

میگن اینارو معمولا جدیدا میخان بگن بیخیال میگن ک ... ننش

خب باشه ولی من بدم میاد بهم نمی‌دونم می‌تونه فحش ترک کنه یا نه!یکم حرص میخورم سر این نهایت فحش من کوفت و مرضه جدیدا هم دارم بد دهن میشم🫠

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...