2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من روز ترخیص و بعدش به مدت یک هفته هرروز دوش گرفتم شامپو بچه فیروز با آب قاطی کن آروم روی بخیه ها ب ...

اخه پانسمانم ضد ابه باید درش بیارم؟؟دکترم گفت بعد سه روز بعد مرخصی درش بیار اخه

من روز ترخیص و بعدش به مدت یک هفته هرروز دوش گرفتم شامپو بچه فیروز با آب قاطی کن آروم روی بخیه ها ب ...

من اونجوری که یادم میاد اصلا تو حموم آب نزدم چون پانسمانم مثل اسی ضدآب بود .بعد حموم چون ازش چند تا خریده بودم اول زخم و فک کنم خشک کردم با گاز نه با سشوار بعد از کرمی که تجویز کرده بود روش مالیدم بعد دوباره پانسمان ضد آب زدم .

اخه پانسمانم ضد ابه باید درش بیارم؟؟دکترم گفت بعد سه روز بعد مرخصی درش بیار اخه

اونو نمیدونم 

من بخیه هام لیزری بود یه چسب بود که فردای زایمان به دستور دکترم  کندم انداختم دور و دوش گرفتم بعدش هم دیگه هیچی نبود 

من اونجوری که یادم میاد اصلا تو حموم آب نزدم چون پانسمانم مثل اسی ضدآب بود .بعد حموم چون ازش چند تا ...

به من پماد کنتراکتوبکس داد عالی بود جای برش ام خیلی خیلی خیلی محو شده و حسش کامل برگشته