2777
2789
عنوان

عزیزدلم امشب اولین تولدت بدون وجود نازنینت سر مزارت گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 23 پست

عزیز دلم روحشون شاد باشه. می دونم ترس از دست دادن مادر بزرگترین ترس زندگی هر کسیه و تا کسی تجربه نکرده باشه حتی نمی تونه تصورش کنه. خدا دل برادرزاده هاتو آروم کنه. پرسیده بودی که چجوری باید برای بچه توضیح داد مرگ رو. بهش نگید رفته سفر چون نسبت به سفر بدبین میشه و در اینده برای سفر رفتن دیگران یا خودش دچار اضطراب میشه. بهش نگید رفته پیش خدا یا خدا آدم های خوب رو می بره پیش خودش چون نسبت به خدا بدبین میشه و رابطه اش بد میشه با خدا. مرگ رو به خواب تشبیه نکنید چون ممکنه دچار اختلال خواب بشه. خیلی ساده بگید کسی که از دنیا رفته دیگه نیازی به غذا و هوا نداره و برای همین به خاک می سپریمش که به آرامش برسه و برای مرحله بعدی زندگیش آماده بشه

آره خدایی عروس خوبی بود.یکبار نشد حرفی رفتاری کاری انجام بده که دل مارو برنجونه. ۴۲ سال .سرطان گرفت

خدا رحمتش کنه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم روحشون شاد باشه. می دونم ترس از دست دادن مادر بزرگترین ترس زندگی هر کسیه و تا کسی تجربه نکر ...

با مشاوره بهشون توضیح دیدم.

عمه بمیره براشون. کوچیکه وقتی میخواد ذوق یه اتفاقی رو بکنه اول جیغ میزنه مامان بعد یهو یادش میفته مامان نداره و یه لحظه سکوت میکنه   

خودتون و برادرتون هم سعی کنید دوره سوگواری رو طی کنید و به زندگی عادی برگردید چون ناراحتی شما هم به اونا منتقل میشه. اگه با توجه به روحیات بچه صلاح میدونید بهش بگید در گذشته برای حرف زدن با اون عزیز باید حتما میرفتین پیشش اما الان حتی اگه تو دلتون با اون حرف بزنید اون صدای شما رو میشنوه و براتون دعا می کنه و از طریق دعا کردن خوبی هاش به شما میرسه. تو مراسم ها هم گریه کنید اما شیون نکنید دیدن زاری و ششیون بلند اثر بدی میذاره رو بچه ها. بعد از مراسم ها هم برای همدردی با بچه گریه نکنید فقط مثلا بهلش کنید دستش رو بگیرید و حس همدردی رو با چشماتون منتقل کنید. سعی کنید با خانم های فامیل زنزدیک مث عمه و خاله وقت بگذرونه که حس مادرانه باهاش دارن. 

اگه لازم شد حتما به مشاور مراجعه کنید و نگذارید افسرده بشه. یه تمرین عملی اگه نمی تونه بخنده اینه که یه چیزی شبیه خودکار رو افقی بین لباش بگدارید که لبش ولو به حالت مصنوعی به خنده باز بشه این کار مث مهندسی معکوس عمل می کنه و همون اعصابی که پیام خنده رو از مغز به عضله می فرسته؛ حالت خنده رو از عضلات لب به مغز منتقل می کنه حس لبخند بهش میده و اونو شاد میکنه

ان شالله که خدا شما رو برای اون بچه ها حفظ کنه و به همه تون ارامش و خوشبختی بده 

خودتون و برادرتون هم سعی کنید دوره سوگواری رو طی کنید و به زندگی عادی برگردید چون ناراحتی شما هم به ...

ممنونم عزیزم.همسر برادرم شهریور فوت شد و ما زیر نظر مشاور از همون لحظه اول با بچه ها رفتار کردیم . فقط برادرم الان خیلی داغونه و راضی نمیشه بره مشاوره

ممنونم عزیزم.همسر برادرم شهریور فوت شد و ما زیر نظر مشاور از همون لحظه اول با بچه ها رفتار کردیم . ف ...

همینه علتش تا وقتی آدم تو مرحله انکار بمونه مراحل سوگواریش طی نمیشه و خب تا برادرتون آروم نشه رو بچه هاش هم تاثیر میذاره

همینه علتش تا وقتی آدم تو مرحله انکار بمونه مراحل سوگواریش طی نمیشه و خب تا برادرتون آروم نشه رو بچه ...

میدونید ما حتی جرات نداریم با برادرم حرف بزنیم هر حرفی ممکنه باعث دلخوریش بشه. از قبل هم بشدت درونگرا بود الان دیگه بدتر شد